Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou, in care spune ca 2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea si-a demonstrat. continuă pe Antena3

VIDEO Mesajul presedintelui Iohannis de Anul Nou: Viitorul ne va pune in fata unor noi provocari, dar lectiile trecutului ne dau increderea ca impreuna avem puterea de a construi o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor un mesaj cu prilejul Anului Nou, in care spune ca 2017 a fost un an al incercarilor, iar societatea romaneasca si-a demonstrat pe deplin maturitatea si atasamentul fata de valorile democratiei, avertizand totodata ca viitorul ne va pune in fata unor noi provocari, insa impreuna avem puterea de a construi o Romanie mai buna, pentru noi si generatiile viitoare.

Putin face apel la o cooperare pragmatica cu Donald Trump intr-un mesaj de Anul Nou

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel la o cooperare pragmatica cu omologul sau american, Donald Trump, cu ocazia urarilor de Anul Nou, a anuntat Kremlinul, informeaza AFP.

Klaus Iohannis lauda protestele de strada anti-PSD, in mesajul de Anul Nou adresat romanilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica, 31 decembrie a. c. , traditionalul mesaj adresat romanilor cu prilejul Anului Nou. Seful statului afirma ca anul 2017 a fost un an al.

VIDEO Iohannis, in mesajul de Anul Nou: Viitorul ne va pune in fata unor noi provocari, uniti si solidari avem puterea de a construi o Romanie mai buna

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, arata in mesajul transmis cu prilejul Anului Nou ca 2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea romaneasca si-a demonstrat pe deplin maturitatea si atasamentul fata de valorile democratiei.

Iohannis, Tudose si Dragnea: ce mesaje de Anul Nou au transmis romanilor cei mai importanti 3 politicieni ai tarii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si premierul Mihai Tudose au pus accent in mesajele de Anul Nou pe unitate si solidaritate, in timp ce Liviu Dragnea a vorbit despre zgomotul politic si realizarile programului de guvernare. Iata ce.

Tariceanu, in mesajul de Anul Nou: Va chem pe toti sa colaboram pentru o Romanie unita in jurul unui ideal comun

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii cheama pe romani, in mesajul de Anul Nou, sa colaboreze pentru o Romanie unita in jurul unui ideal comun, al unui proiect comun, relateaza News. ro.

Ce fac de Revelion Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Mihai Tudose

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece Revelionul in Sibiu, el fiind asteptat la miezul noptii in Piata Mare. Premierul Mihai Tudose a ales sa sarbatoreasca noaptea dintre ani la.

Doua decrete privind eliberarea din functie a doi judecatori semnate astazi de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, a semnat astazi doua decrete ce fac referire sa eliberarea din functie a judecatorilor Nela Olimpia Achim si Traian Ionescu.

URARI DE ANUL NOU 2018. Cele mai inspirate URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2018!

URARI DE ANUL NOU 2018 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou.

URARI DE ANUL NOU 2018. Cele mai haioase URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2018!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cateva URARI DE ANUL NOU 2018 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URARI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )