Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in . continuă pe Playtech

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor .

Mesajul Orange, Vodafone pentru toti romanii e afisat direct pe telefonul tau

Orange si Vodafone s-au mobilizat ca sa le transmita un singur mesaj romanilor: Stam acasa. in aceste vremuri dificile, e un mesaj care poate duce la salvarea de vieti. in seara de 20.

Iohannis, mesaj pentru politicieni: Nu e momentul rafuielilor! A incerca sa castigi capital politic in aceste clipe denota un cinism infiorator

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o declaratie de presa in care le-a transmis pensionarilor sa ramana in casa si sa limiteze deplasarile, in contextul primelor decese din cauza coronavirus. Seful Statului a avut si o mesaj pentru politicieni, transmitandu-le sa uite de rafuielile politice.

Iohannis: E vital sa limitam raspandirea coronavirusului, pentru a le da ragaz medicilor. Conteaza enorm ca fiecare dintre noi sa urmeze intocmai regulile impuse de autoritati (VIDEO)

Impreuna si doar impreuna vom reusi sa trecem cu bine peste criza declansata de noul coronavirus, sustine Klaus Iohannis, intr-un mesaj adresat romanilor. Asta este o certitudine intr-o mare de.

Klaus Iohannis: Va trebui sa luam in continuare masuri severe. Protejati-va pe voi si pe cei dragi, pastrati distanta!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj in care anunta ca, pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, vor fi luate in continuare masuri severe la nivelul intregii tari.

VIDEO Klaus Iohannis: Pentru a ne proteja am luat si va trebui sa luam in continuare masuri severe Conteaza enorm ca fiecare sa respecte regulile impuse de autoritati

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video transmis vineri, ca este vital sa limitam raspandirea acestui virus extrem de periculos, el aratand ca pentru a ne proteja au fost luate si trebuie sa fie luate in continuare masuri severe.

Klaus Iohannis: Dragi pensionari, nu va expuneti inutil unui risc urias A incerca sa castigi capital politic in aceste clipe denota un cinism infiorator si o lipsa de responsabilitate de neimaginat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un apel catre toti cetatenii romani, indemnandu-i sa respecte cu strictete recomandarile si masurile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii.

Klaus Iohannis: Ne aflam in plin razboi! Trebuie sa fim uniti! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video catre populatie si arata ca in aceasta perioad.

Toti romanii de la bloc trebuie sa stie asta. Cum platesti rapid si usor intretinerea fara sa iei contact cu administratorul, ori cu alti vecini

Plata intretinerii se poate dovedi o provocare daca lucrezi de dimineata pana noaptea tarziu si nu te nimeresti acasa in zilele destinate platii obligatiilor, dar mai cu seama in aceasta perioada, cand atingerile raman doar pentru colegii de apartament. Si cum faci sa platesti fara sa respiri acelasi aer cu administratorul sau cu alti vecini? .

Klaus Iohannis: Nu ne vom opri si vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat luni ca autoritatile vor lua masuri si mai dure in cazul in care se vor dovedi necesare pentru stoparea raspandirii pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )