Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa cel mai mare exercitiu NATO in Marea Neagra. Ce le-a transmis militarilor

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Klaus Iohannis dupa cel mai mare exercitiu NATO in Marea Neagra. Ce le-a transmis militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, in portul militar Constanta, nave participante la Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu multinational derulat in apele teritoriale ale Romaniei si in apele. continuă pe Antena3

Cel mai mare exercitiu medical al NATO, in Romania. Actiuni spectaculoase la noapte, in Bucuresti

Pe teritoriul Romaniei se desfasoara cel mai mare exercitiu medical NATOdin istorie. Rolul nostru este un rol de colaborare si de sprijin in contextul acestui exercitiu. Este un exercitiu.

VIDEOREPORTAJ Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra care a pus Rusia pe jar

Cel mai activ punct de pe harta operatiunilor NATO in aceste zile este Marea Neagra. Fortele Navale Romane organizeaza cel mai amplu exercitiu militar al aliantei de pe flancul sud-estic - SEA SHIELD 19. Peste 2. 000 de militari, 20 de nave de lupta, elicoptere si avioane de vanatoare - o desfasurare de forte care a pus Rusia pe jar si a determinat-o sa se mobilizeze cu nave si sisteme de racheta in Marea Neagra. HotNews. ro a fost in largul Marii Negre si a surprins imagini inedite cu si de pe navele de razboi ale Romaniei si aliatilor.

Explozie la statia de metrou Piata Romana. Cum s-a desfasurat cel mai mare exercitiu medical NATO

Mii de militari NATO au venit in Romania pentru a lua parte la simularea celui mai mare exercitiu medical NATO. Doua explozii au avut loc la statia de metrou Piata Romana din capitala. Doua garnituri au fos.

VIDEO Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO organizat de Fortele Navale Romane, in plina desfasurare. Rusia, cu ochii pe navele de lupta aliate

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu organizat de Fortele Navale Romane in anul 2019, este in plina desfasurare. Iata cum s-a vazut iesirea fregatei Marasesti din portul Constanta.

VIDEO Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO organizat de Fortele Navale Romane, este in plina desfasurare. Rusia, cu ochii pe navele de lupta aliate

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu organizat de Fortele Navale Romane in anul 2019, este in plina desfasurare. Iata cum s-a vazut iesirea fregatei Marasesti din portul Constanta.

Klaus Iohannis si generalul Nicolae Ciuca, prima aparitie impreuna dupa ce presedintele a castigat definitiv razboiul cu MApN pe tema mandatului sefului Statului Major al Apararii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, vineri, in Portul Contanta la exercitiul NATO Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu naval in apele teritoriale ale Romaniei, dar si in apele internationale al.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul la Justitie este o incercare jalnica. Mi-am facut timp si i-am ascultat pe cei doi

Klaus Iohannis a vorbit, la finalul consultarilor de la Cotroceni, despre discutiile cu delegatia PSD. Iata principalele sale declaratii: Am avut o discutie pe Justitie, pe modificarile legilor.

Traian Basescu: Klaus Iohannis nu are adversar la prezidentiale. Meritul lui cel mai mare este ca a tinut linia pro-europeana

Traian Basescu este de parere ca presedintele Klaus Iohannis nu are contracandidat la alegerile prezidentiale din toamna. Poate fi criticat pentru multe, dar in nebunia pe care a generat-o PSD, nu din 2016.

Referendum 26 mai. Klaus Iohannis a chemat partidele ca sa-i spuna ce stiau deja toti romanii de la TV

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa incheierea primei runde de consultari cu liderii partidelor parlamentare. Seful statului a chemat azi la Palatul Cotroceni reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat cea maghiara). Toti cei prezenti i-au spus presedintelui ca sunt de acord cu ideea convocarii referendumului [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )