Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul la Justitie este o incercare jalnica. Mi-am facut timp si i-am ascultat pe cei doi

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul la Justitie este o incercare jalnica. Mi-am facut timp si i-am ascultat pe cei doi

Klaus Iohannis a vorbit, la finalul consultarilor de la Cotroceni, despre discutiile cu delegatia PSD. Iata principalele sale declaratii: Am avut o discutie pe Justitie, pe modificarile legilor. continuă pe Antena3

UPDATE Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de nacazul fostilor detinuti politici pentru a-si justifica asaltul asupra justitiei este jalnica

Presedintele Iohannis a acuzat PSD ca se foloseste de nacazul fostilor detinuti politici pentru a-si justifica asaltul la adresa Justitiei. Seful statului a facut acesta declaratie la finalul consultarilor de la Cotroceni cu delegatia PSD din care au facut parte Ioan Muntean si Marin Iancu, fossi detinuti la Aiud.

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul celor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei este de-a dreptul jalnica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat, vineri, pe cei de la PSD ca au incercat sa se foloseasca de necazul a doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei. Este o.

Klaus Iohannis a discutat separat cu cei doi fosti detinuti politici. Cei doi i-au sugerat presedintelui doua intrebari pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis discuta vineri separat cu cei doi fosti detinuti politic Marin Iancu si Ioan Muntean care au facut parte din delegatia PSD la consultarile de la Palatul Cotroceni. PSD a trim.

Klaus Iohannis: Ma bucur ca PSD v-a trimis pe dumneavoastra

Ioan Muntean si Marin Iancu sunt cei doi fosti detinuti politici care fac partedin delagatia Partidului Social Democrat, vineri, la intalnirea de la Cotroceni cu presedintele Klaus.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

Planul PSD pentru referendumul lui Klaus Iohannis

Presedintele organizatiei femeilor social-democrate, Rovana Plumb, a afirmat, miercuri, la 100 de minute, ca PSD nu va boicota referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis. Plumb spune ca referendumul nu.

Referendum 26 mai. Klaus Iohannis a chemat partidele ca sa-i spuna ce stiau deja toti romanii de la TV

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa incheierea primei runde de consultari cu liderii partidelor parlamentare. Seful statului a chemat azi la Palatul Cotroceni reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat cea maghiara). Toti cei prezenti i-au spus presedintelui ca sunt de acord cu ideea convocarii referendumului [] .

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Tentatiile si deciziile populiste afecteaza responsabilitatea in politicile economice

Responsabilitatea in politicile economice are de suferit de pe urma tentatiilor si deciziilor populiste, care nu ajuta deloc la rezolvarea problemelor reale cu care se confrunta societatea, considera presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Am foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca are foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele si ca i se pare ciudat sa refuzi o oferta la dialog cu presedintele Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )