Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru elevi, in prima zi de scoala: Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererou

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru elevi, in prima zi de scoala: Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererou

Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererou care, atunci cand poarta masca, se spala des pe maini si asculta indrumarile cadrelor didactice, isi ocroteste parintii si bunicii, cei mai expusi pericolului de a se imbolnavi, le-a transmis elevilor, luni dimineata, in prima zi de scoala, presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

VIDEO Mesajul lui Klaus Iohannis in prima zi de scoala:Trebuie sa va adaptati la situatii neprevazute. Fiecare elev va avea ocazia sa fie supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj video cu ocazia primei zile de scoala. Acesta a explicat ca trecem printr-o situatie atipica si le-a transmis elevilor ca fiecare va avea ocazia sa fie un supererou daca poarta masca pe fata si respecta normele sanitare. Seful Statului s-a adresat apoi si profesorilor, notand ca misiunea acestora in noul an scolar este foarte grea si ca trebuie sa va adaptati la situatii neprevazute.

Iohannis, mesaj pentru elevi in prima zi de scoala: Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti super-eroi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, la inceperea anului scolar 2020-2021, un an atipic in plina pandemie de coronavirus.

Orban, mesaj pentru elevi in prima zi de scoala: Aveti o lectie in plus pe care trebuie sa o invatati

Premierul Ludovic Orban le-a transmis elevilor, luni, in prima zi de scoala din acest an atipic, ca au o lectie in plus pe care trebuie sa o invete: grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur.

Prima zi de scoala in pandemie Tot ce trebuie sa stii despre noul an scolar

Noul an scolar incepe astazi in conditii cu totul speciale, pentru aproximativ 2,8 milioane de prescolari si elevi, din cauza pandemiei de COVID-19. in jur de 100. 000 de copii din peste 260 de unitati de invatamant vor incepe scoala in scenariul rosu, adica exclusiv online, in timp ce in aproape 5. 000 de scoli copiii vor face cursuri online si la scoala, prin rotatie. incepand cu clasele primare, este obligatorie purtarea mastii, regula fiind valabila si pentru cadrele didactice. Cum a raspuns Anisie intrebata ce nota si-ar da ca ministru al EducatieiMesajul lui Iohannis pentru elevi, in prima zi de scoala: Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererouOrban, mesaj pentru elevi: O lectie in plus - grija fata de propria sanatate si fata de cei din jurUSR: in educatie domneste haosul. E cazul ca responsabilii pentru aceasta situatie sa isi prezinte demisia, daca exista onoare.

Ministrul Educatiei, mesaj pentru elevi si profesori in prima zi de scoala: Mergeti cu incredere, oricare ar fi situatia epidemiologica

Dupa un sir lung de dezbateri, tensiuni si emotii, prima zi de scoala a fost primita de toti elevii si profesorii cu bratele deschise. Pentru a-i incuraja pe elevi sa vina cu incredere la ore, ministrul Educatiei, profesor de limba si literatura romana la Colegiul Tudr Vianu din Capitala, a transmis un mesaj de incurajare .

Andreea Marin, gest superb pentru elevi, pentru inceperea scolilor. Reactia minunata a vedetei TV

La inceput de an scolar, Andreea Marin a oferit ajutor copiilor ce provin din medii defavorizate, dar nu numai. in imaginile postate de Andreea Marin pe Facebook se pot vedea copii care au primit ceea ce aveau mare nevoie sa primesca, si anume, ghiozdane, rechizite si jucarii. Astfel, inainte de inceperea scolii, Andreea Marin si .

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevi la deschiderea anului scolar: Fiecare dintre voi puteti sa fiti un supererou care, cand respecta regulile, isi ocroteste parintii si bunicii. Eu am foarte mare incredere in voi (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj elevilor si cadrelor didactice, cu ocazia inceperii anului scolar preuniversitar 2020 - 2021. Seful statului le-a spus copiilor ca au ocazia sa devina.

100.000 de elevi incep scoala online. 12,3% dintre ei nu au tablete sau laptop-uri

Aproximativ 100. 000 de elevi romani incep scoala, astazi, doar online. Ministrul Educatiei a anuntat ca 12,3% dintre ei nu au tablete sau laptop-uri, restul avand dispozitive cumparate sau primite de la autoritatile locale, inspectoratele scolare judetene sau chiar de la scoli.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ELEVI LA INCEPEREA SCOLII: Fiecare veti va avea ocazia sa fiti un supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar, in care subliniaza importanta respectarii masurilor speciale impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ELEVI LA INCEPEREA SCOLII: Fiecare veti avea ocazia sa fiti un supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar, in care subliniaza importanta respectarii masurilor speciale impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )