Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mesajul lui Paul Stanescu pentru Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Paul Stanescu pentru Liviu Dragnea

Secretarul general interimar al PSD Paul Stanescu i-a transmis, luni, un mesaj lui Liviu Dragnea cu ocazia sarbatorilor. Fostul numar doi al PSD ii ureaza fostului lider al formatiunii sanatate si sa ajunga cat mai repede acasa. continuă pe Adevărul

Paul Stanescu, mesaj cu talc pentru Liviu Dragnea: il vrea actuala conducere a PSD pe fostul sef cat mai mult in inchisoare?!

Paul Sanescu ingroapa securea razboiului cu Liviu Dragnea. inainte de sarbatori, fostul contestatar al lui Dragnea ii atransmite acestuia sa ajunga cat mai repede acasa. Sanatate. Sa mearga cat.

Gabriela Firea il condamna pe Liviu Dragnea, inainte de CEx. Suferim si acum! Ce spune despre fostul lider PSD

Primarul general al Capitalei continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea spune ca, pe plan personal, ii pare rau pentru ceea ce i se intampla fostului presedinte al PSD. Firea nu il poate ierta insa pentru deciziile drastice pe care le-a luat si care au slabit increderea alegatorilor in social-democrati. Gabriela Firea: .

Presedintele CJ Satu Mare, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Victor Ponta si Liviu Dragnea, audiati ca martori

Presedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, in prima instanta, in acelasi dosar fiind achitat fostul senator Valer Marian si patronul unei firme de constructii de drumuri, Mirel Vlas.

ANP a descins la mai multe penitenciare: Se fac verificari chiar si la Rahova, unde este incarcerat si Liviu Dragnea

Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca face, duminica, verificari la penitenciarele Mioveni, Gaesti, Bucuresti-Rahova si Bucuresti-Jilava pentru a controla mai multe aspecte ale derularii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )