Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul lui Tsipras dupa ce a castigat, din nou, alegerile

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Tsipras dupa ce a castigat, din nou, alegerile

Syriza, partidul condus de Alexis Tsipras, a castigat alegerile anticipate din Grecia. insa victoria nu este una decisiva, intrucat nu a obtinut majoritatea, astfel formatiunea condusa de Tsipras trebuie sa realizeze o alianta pentru guvernare. continuă pe România Liberă

Syriza a castigat, din nou, alegerile din Grecia

Alegerile anticipate din Grecia de astazi este cel de-al treilea scrutin din 2015, dupa alegerile generale din ianuarie si referendumul din iulie, si al cincilea rand de alegeri generale in sase ani, potrivit Mediafax.

Surse: Victor Ponta nu isi va da demisia, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut din nou sa renunte la sefia Guvernului

Premierul Victor Ponta nu isi va da demsia, asa cum a cerut din nou, joi, presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful Guvernului a fost trimis in judecata in dosarul Turceni, informeaza surse.

Presedintele Iohannis ii cere DIN NOU demisia lui Ponta

Intr-o postare pe contul sau de Facebook dupa sedinta Consilului Suprem de Aparare a Tarii, presedintele Iohannis i-a cerut, din nou, demisia premierului Ponta dupa ce procurorii DNA l-au trimis, joi, in judecata pentru fapte de coruptie in dosarul Turceni-Rovinari.

Biciclistii ies din nou in strada pe 19 septembrie. Acestia vor piste pe carosabil si un oras pentru oameni

Biciclistii bucuresteni au anuntat ca vor iesi sambata din nou in strada pentru a cere autoritatilor sa faca piste pentru biciclete si un oras pentru oameni nu numai pentru masini. Evenimentul se organizeaza de doua ori pe an, incepand din 2012, si aduna mii de participanti.

Gigi Becali se retrage din nou din viata publica: imi dedic viata Bisericii si lui Hristos

George Becali a sustinut o conferinta de presa, vineri, in care a anuntat, din nou, ca se retrage din viata publica. Cand am iesit din temnita am promis familiei mele si sotiei si copiilor ca ies.

Marian Vanghelie, din nou in fata instantei

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, va ajunge vineri din nou in fata instantei, in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, informeaza B1.

Reactiile liderilor politici din UE, dupa ce Tsipras a castigat alegerile

Presedintele Francois Hollande si presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, l-au felicitat pe Alexis Tsipras pentru victoria de la alegerile legislative de duminica din Grecia.

Anuntul facut de Alexis Tsipras dupa castigarea alegerilor in Grecia

Alexis Tsipras, liderul partidului radical de stanga Syriza, a declarat ca victoria sa si a formatiunii sale la alegerile legislative de duminica este o victorie a poporului elen si ca grecii i-au acordat un .

Michael Fassbender, din nou singur. S-a despartit de iubita, dupa doar un an de relatie

Capat de drum pentru inca o poveste de iubire de la Hollywood. Michael Fassbender, 38 de ani, s-a despartit de iubita lui, Alicia Vikander, 26 de ani, dupa doar un an de relatie.

Mircea Basescu si Marian Capatana, din nou in fata instantei

Mircea Basescu si Marian Capatana vor ajunge azi in fata instantei. Magistratii Tribunalului Constanta judeca un nou termen pe fond in dosarul in care fratele fostului presedinte este acuzat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )