Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mesajul lui Vela pentru cei care se aduna in grupuri

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Vela pentru cei care se aduna in grupuri

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, sambata seara, un mesaj pe Facebook, pentru care care se aduna in grupuri mari, desi acest lucru este interzis si nerecomandat de catre epidemiologi. continuă pe Adevărul

VIDEO Gabriela Firea sustine ca a eliminat, pe cat posibil, birocratia pentru cei care vor masa calda de la cantinele sociale

Municipalitatea a eliminat, pe cat posibil, birocratia pentru cei care vor masa calda de la cantinele sociale ale Primariei Capitalei, a anuntat, primarul general, Gabriela Firea.

Alerta pentru cei care stau la bloc! Amenzi de mii de lei daca ai asa ceva la apartament

Statul la bloc vine si cu o serie de responsabilitati de care e bine sa stii. in caz contrar risti sa te trezesti cu amenzi serioase. Recent ti-am zis delegea nr. 1962018 care acopera.

Amenzi si de 10.000 de lei pentru cei care stau la bloc. Cinci lucruri pe care nu trebuie sa le faca niciodata un proprietar de apartament

Legislatia e destul de stricta cand vine vorba de proprietarii de apartamente. Si ca sa eviti amenzile destul de usturatoare e bine sa stii ce obligatii aici. Pe scurt, legea nr.

Arafat: Din aceasta noapte, cei care ajung in tara se izoleaza la domiciliu, indiferent de unde vin. Cei care nu au posibilitatea pot opta pentru carantina institutionalizata, cu suportarea costurilor

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a prezentat, joi seara, masurile de urmat pe durata starii de alerta. El a reiterat ca cei care se intorc in tara au obligatia sa se izoleze la domiciliu, indiferent de tarile din care vin.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 16 mai. Gemenii trebuie sa fie grijulii, Scorpionii sunt plini de energie

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 16 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 15 mai. Leii isi scot talentele la lumina, Scorpionii au parte de iubire pura

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 15 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 14 mai. Gemenii se bucura de fiecare situatie, Sagetatorii sunt unici

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 14 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 13 mai. Gemenii sunt profunzi, Capricornii au nevoie de o pauza

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 13 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

S-a lansat un sistem de alerta timpurie pentru persoanele care resimt un impact emotional negativ

Platforma Yellow Canary analizeaza starea emotionala si psihologica a persoanelor care se inscriu pr.

Vestea exceptionala pentru romanii care au cont bancar: se intampla cu zeci de mii de clienti

De la inceputul pandemiei de coronavirus, Guvernul a creat cadrul legal pentru romanii afectati de criza coronavirus. BRD a facut acum un bilant. BRD anunta ca, de la jumatatea lunii martie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )