Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a lansat un sistem de alerta timpurie pentru persoanele care resimt un impact emotional negativ

România Liberă România Liberă,
S-a lansat un sistem de alerta timpurie pentru persoanele care resimt un impact emotional negativ

Platforma Yellow Canary analizeaza starea emotionala si psihologica a persoanelor care se inscriu pr. continuă pe România Liberă

Stare de alerta. Vor fi sanctionate persoanele care nu poarta masca?

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, un document cu raspunsuri la principalele intrebari pe care le au romanii cu privire la starea de alerta. Printre lamuririle oferite de autoritati se numara si sanctiunile aplicate persoanelor care nu poarta masca in spatiile publice inchise.

VIDEO Gabriela Firea sustine ca a eliminat, pe cat posibil, birocratia pentru cei care vor masa calda de la cantinele sociale

Municipalitatea a eliminat, pe cat posibil, birocratia pentru cei care vor masa calda de la cantinele sociale ale Primariei Capitalei, a anuntat, primarul general, Gabriela Firea.

Alerta pentru cei care stau la bloc! Amenzi de mii de lei daca ai asa ceva la apartament

Statul la bloc vine si cu o serie de responsabilitati de care e bine sa stii. in caz contrar risti sa te trezesti cu amenzi serioase. Recent ti-am zis delegea nr. 1962018 care acopera.

Carantina institutionalizata nu mai este obligatorie pentru romanii care se intorc din strainatate. Ramane valabila autoizolarea la domiciliu

Romaniatrece de lastarea de urgenta la starea de alerta incepand cu15 mai,astfel camasurile de izolare si distantare sociala incep sa fierelaxate gradual. in continuare.

Vestea exceptionala pentru romanii care au cont bancar: se intampla cu zeci de mii de clienti

De la inceputul pandemiei de coronavirus, Guvernul a creat cadrul legal pentru romanii afectati de criza coronavirus. BRD a facut acum un bilant. BRD anunta ca, de la jumatatea lunii martie,.

Raed Arafat: Nu sunt pentru amenzile la care lumea sa iti rada in nas cand le dai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, considera ca amenzile pentru romanii care incalca restrictiile impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea coronavirusului trebuie sa fie stabilite astfel incat lumea sa nu le rada in nas politistilor sau jandarmilor care dau aceste sanctiuni.

Mesaje dulci pentru angajatii care lucreaza remote, solutia unui brand de ciocolata belgiana pentru a trece peste criza cauzata de COVID-19

Chiar daca vanzarile au scazut fata de perioada similara a anului trecut, Chocolissimo, unul dintre cele mai cunoscute branduri de ciocolata belgiana premium din Romania, este o afacere care a facut fata cu brio ultimelor doua luni. Principalele motive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )