Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mesajul MAI pentru tricolori inainte de Romania Germania. Scoateti-ne din case!

Playtech Playtech,
Mesajul MAI pentru tricolori inainte de Romania Germania. Scoateti-ne din case!

Ministerul Afacerilor de Interne MAI) a transmis un mesaj de sustinere pentru tricolori inainte de Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21, care este programata joi, 27 iunie, de la ora 19:00. Partida se va disputa pe Stadio Renato DallAra din Bologna, la aproximativ 40 de grade Celsius. Mesajul MAI pentru tricolori . continuă pe Playtech

ROMANIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Sansa istorica pentru tricolorii mici

ROMANIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Romaniafotbalistica se afla inaintea celui mai important examen din ultimii ani. Multi ani! Calificarea in semifinalele luiEURO 2019inseamna o.

Cod rosu de canicula exact la ora la care se joaca Romania Germania. Ce se intampla in Italia

Autoritatile din Italia au anuntat cod rosu de canicula exact la ora la care se joaca partida Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21. Tricolorii si nemtii vor avea un meci greu, pe o caldura insuportabila si din cauza ca UEFA nu a fost de acord sa amane confruntarea pentru o ora .

Romania Germania 2-4 in semifinalele Euro U21. Ce urmeaza acum. VIDEO

Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21, este programata joi, 27 iunie, de la ora 19:00 Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune TVR, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de meci: echipe de .

La ce ora incepe Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21

Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21, a fost programata joi, 27 iunie. Partida se joaca pe arena Renato DallAra din Bologna si este transmisa de TVR 1 si TVR HD. De asemenea, poate fi urmarita online, in format live video si text. Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21 Partida .

Cine transmite la TV Romania Germania, din semifinalele Euro U21

Romania Germania este prima semifinala de la Euro U21. Tricolorii au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce au terminat pe primul loc in grupa C. Partida se joaca joi, 27 iunie, de la ora 19:00 si este transmisa in direct la televizor, dar poate fi urmarita si online in format live text .

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

ROMANIA GERMANIA. Cifrele nemtilor inainte de confruntarea cu tricolorii

Germania s-a calificat la 10 din cele 15 turnee finale pentru care a luptat in preliminarii de la re.

ROMANIA GERMANIA. Ce cota au tricolorii sa mearga in FINALA

Echipa lui Radoi se afla in fata celui mai important meci din ultimii ani. O victorie cu Germania ar.

Mirel Radoi, dupa meciul Romania-Germania: Nu ni se va da absolut nimic gratis, va trebuie sa castigam respectul celor din strainatate pentru a obtine ceva

SelectionataRomaniei a fost invinsa de Germania cu scorul de 4-2 1-2), joi seara, in semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia si San Marino, pe Stadionul Renato DallAra din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )