Libnet.ro
UNICEF

22:15

ROMANIA GERMANIA. Ce cota au tricolorii sa mearga in FINALA

România Liberă România Liberă,
ROMANIA GERMANIA. Ce cota au tricolorii sa mearga in FINALA

Echipa lui Radoi se afla in fata celui mai important meci din ultimii ani. O victorie cu Germania ar. continuă pe România Liberă

ROMANIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Sansa istorica pentru tricolorii mici

ROMANIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Romaniafotbalistica se afla inaintea celui mai important examen din ultimii ani. Multi ani! Calificarea in semifinalele luiEURO 2019inseamna o.

Cod rosu de canicula exact la ora la care se joaca Romania Germania. Ce se intampla in Italia

Autoritatile din Italia au anuntat cod rosu de canicula exact la ora la care se joaca partida Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21. Tricolorii si nemtii vor avea un meci greu, pe o caldura insuportabila si din cauza ca UEFA nu a fost de acord sa amane confruntarea pentru o ora .

Cine transmite la TV Romania Germania, din semifinalele Euro U21

Romania Germania este prima semifinala de la Euro U21. Tricolorii au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce au terminat pe primul loc in grupa C. Partida se joaca joi, 27 iunie, de la ora 19:00 si este transmisa in direct la televizor, dar poate fi urmarita si online in format live text .

La ce ora incepe Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21

Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21, a fost programata joi, 27 iunie. Partida se joaca pe arena Renato DallAra din Bologna si este transmisa de TVR 1 si TVR HD. De asemenea, poate fi urmarita online, in format live video si text. Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21 Partida .

Mesajul MAI pentru tricolori inainte de Romania Germania. Scoateti-ne din case!

Ministerul Afacerilor de Interne MAI) a transmis un mesaj de sustinere pentru tricolori inainte de Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21, care este programata joi, 27 iunie, de la ora 19:00. Partida se va disputa pe Stadio Renato DallAra din Bologna, la aproximativ 40 de grade Celsius. Mesajul MAI pentru tricolori .

Romania Germania 2-4 in semifinalele Euro U21. Ce urmeaza acum. VIDEO

Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21, este programata joi, 27 iunie, de la ora 19:00 Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune TVR, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de meci: echipe de .

Primele reactii dupa ce Romania a ratat calificarea in finala Euro 2019 U21. Avem fotbal si de acum incolo vom arata si mai mult

Romania a fost invinsa de Germania in semifinalele Euro 2019 U21, cu scorul de 2-4, dupa ce cu doar cateva minute inainte de finalul meciului scorul era egal, 2-2. Tricolorii au oferit primele reactii dupa ratarea calificarii in finala. Chiar daca au fost invinsi, pustii antrenati de Mirel Radoi sunt bucurosi pentru performanta de la .

CAMPIONATUL EUROPEAN, ROMANIA - GERMANIA 2 - 4: Am pierdut un meci, dar am castigat o echipa

Echipa nationala de tineret a ratat calificarea in finala Campionatului European, in urma unui meci cu doua reprize diametral opuse.

ROMANIA GERMANIA. Cifrele nemtilor inainte de confruntarea cu tricolorii

Germania s-a calificat la 10 din cele 15 turnee finale pentru care a luptat in preliminarii de la re.

Romania - Germania in semifinale. Cand se joaca

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului European de tineret si va intalni puternica echipa a Germaniei pentru un loc in marea finala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )