Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mesajul naucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD

Antena3 Antena3,
Mesajul naucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD

Preotul din Cluj care anul trecut spunea ca UNTOLD e inchinat lui Satan socheaza din nou, cu un nou mesaj adresat celor care se afla zilele acestea la festivalul din Cluj-Napoca. UNTOLD are loc in perioada 2-5. continuă pe Antena3

Mesajul unui preot despre tinerii de la UNTOLD: Sa lepadam dar lucrurile intunericului si sa ne imbracam cu armele luminii

Untold 2018 a fost deschis, joi seara, pe Cluj Arena, cu un foc de artificii si jocuri de lasere. Claudiu Melean, un tanar preot din Cluj Napoca, a fost intrebat ce parere are festivalul Untold 2018. Raspunsul.

Descoperire socanta pe marginea unui canal din judetul Arges

Cadavrul unui barbat a fost gasit, joi dimineata, pe marginea unui canal din localitatea argeseana Calinesti. Politistii fac cercetari pentru identificarea persoanei decedate, insa ancheta este dificila.

Madonna, pozata in palatul ei din Portugalia pentru Vogue Italia

Madonna ne-a primit cu bratele deschise in vila ei din Portugalia si radiaza de frumusete pe coperta lunii august a revistei Vogue Italia.

CFR Cluj a iesit din cursa pentru Champions League, dar suporterii romni din Suedia au intrat ntr-un joc cu o miza mai serioasa - protestele politice

Catiiva suporteri romani prezenti la meciul in care CFR Cluj a remizat in Suedia cu Malmo au profitat de ocazie pentru a afisa in tribune un banner cu mesajul anti- PSD care a acaparat atentia mediei romanesti din ultimele zile, dupa cum relateaza un cititor HotNewsro.

Razboiul stelelor` intre Politie si romani. Mesajul HALUCINANT al purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere pentru cei care au criticat institutia: Data viitoare cand aveti probleme sa apelati la oricine altcineva, nu la politie (VIDEO)

Razboi in mediul online intre Politia Romana si utilizatorii retelelor de socializare. Criticile au curs dupa decizia politistilor de a-i face dosar penal soferului care circula cu numere de inmatriculare cu.

Razboiul stelelor` intre Politie si romani. Mesajul HALUCINANT al purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere pentru cei care au criticat institutia: Data viitoare cand aveti probleme sa apelati la popi, vecini si rude (VIDEO)

Razboi in mediul online intre Politia Romana si utilizatorii retelelor de socializare. Criticile au curs dupa decizia politistilor de a-i face dosar penal soferului care circula cu numere de inmatriculare cu.

Procedura de stabilire a contributiei de asigurari sociale de sanatate si a contributiei de asigurari sociale pentru cei care au realizat n 2017 venituri extra-salariale

In Monitorul Oficial de joi a fost publicata Procedura de stabilire si de regularizare a contributiei de asigurari sociale de sanatate si a contributiei de asigurari sociale datorate de persoanele fizice. Aceasta se adreseaza persoanelor fizice ce au realizat in anul 2017 venituri extra salariale activitati independente, chirii, venituri din alte surse, venituri din activitati agricole supuse transelor de venit, venituri din silvicultura, piscicultura) pentru care exista obligatia platii contributiei pentru asigurarile de sanatate sau, dupa caz, platii contributiei la pensii conform reglementarilor fiscale aplicabile anul trecut. Termenul de plata este de 60 zile de la primirea deciziei de impunereVezi aici documentul din Monitorul oficial.

Masuri dure pentru cei care fac mizerie in oras

Politistii din Rovinari au gasit cum sa-i puna la punct pe tinerii care fac mizerie pe strada. Agentii i-au prins pe niste adolescenti in timp ce aruncau pe jos cojile de la seminte. in primul rand, i-au.

Viorica Dancila, mesaj pentru cei care `s-au grabit sa faca scenarii ingrijoratoare cu privire la deficitul bugetar`: Suntem un Guvern responsabil. Ne vom incadra in limita de deficit bugetar de 3% din PIB

Prim-ministrul Viorica Dancila a dat asigurari in sedinta de guvern de joi ca Guvernul se va incadra in deficitul bugetar de 3% din Produsul Intern Brut PIB). Am vazut cum, imediat dupa.

Un om al strazii, care isi face veacul langa ruinele unui palat din Galati, a marturisit ca in unele nopti se intampla acolo ceva de-a dreptul halucinant

La prima vedere ar putea sa para doar o ruina, dar in realitate Palatul Gheorghiu din Galati ascunde o adevarata tragedie dincolo de ziduri. Despre acest palat uitat de timp se spune ca ar fi bantuit de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )