Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Orange, Vodafone pentru toti romanii e afisat direct pe telefonul tau

Playtech Playtech,
Mesajul Orange, Vodafone pentru toti romanii e afisat direct pe telefonul tau

Orange si Vodafone s-au mobilizat ca sa le transmita un singur mesaj romanilor: Stam acasa. in aceste vremuri dificile, e un mesaj care poate duce la salvarea de vieti. in seara de 20. continuă pe Playtech

Transmit sau nu alimentele coronavirusul? ANSVSA, mesajul pentru toti romanii

De teama de a nu contracta noul coronavirus oamenii au ajuns sa ia masuri extreme, chiar si atunci cand merg la cumparaturi, fie ca vorbim de supermarket-uri, fie ca vorbim de tarabele din piete. intrebarea daca se poate contracta COVID-19 de la alimente nu ar trebui sa ni se para ciudata in acest context, dar .

Streinu-Cercel, avertisment pentru toti romanii. Ce masuri s-au luat prea tarziu si cat ar trebui sa stam in casa

Medicul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, incearca sa acrediteze ideea ca, pentru ca epidemia de Covid-19 sa poata fi continuta, e nevoie ca oamenii sa stea acasa doua luni si jumatate. Trebuie sa-i tinem sanatosi pe cei care debaraseaza gunoiul si alte categorii Streinu-Cercel a spus, intr-o emisiune la Antena 3, .

Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Un alt anunt important vine, de aceasta data, din partea Loteriei Romane. in plina pandemie de COVID-19, activitatea agentiilor Loto se suspenda temporar, pentru a preveni raspandirea temutului virus. Loteria Romana, anunt de ultima ora incepand de astazi, 18. 2020, este suspendata temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale, pana .

Maria Grapini, avertisment pentru toti romanii! Statele vor ramane dezechilibrate Ce spune despre Klaus Iohannis

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului Ludovic Orban, in care ii propune acestuia masuri urgente pe care trebuie sa le ia guvernul, in contextul pandemiei de Covid-19. Ce a cerut Grapini Guvernului Romaniei Grapini a avut aceasta initiativa, in contextul in care IMM-urile sunt cele care au de suferit cel mai mult de .

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Filmul facut public de Raed Arafat. Toti romanii trebuie sa il vada acum. Finalul complet neasteptat

In plina criza epidemiologica omul reuseste sa mai aibe puterea sa fie si glumet, ba mai mult si inventiv, si daca mai pui la socoteala ca au si un mesaj important pentru populatie. Filmul facut public de Raed Arafat De aproximativ 3-4 zile, pe retelele de socializare circula un clip, care a devenit viral in .

Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin

Aflat in Emiratele Arabe Unite, unde o pregateste pe Al-Wasl, Laurentiu Reghecampf vine cu o veste buna pentru toti fanii FCSB. Antrenorul a anuntat ca vrea sa revina la formatia alaturi de care a cucerit doua titluri si o Supercupa a Romaniei. Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin Nu doar .

Arafat face anuntul pentru toti medicii rezidenti. Ce trebuie sa faca acestia acum

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca medicii rezidenti dar si studentii si elevii care activeaza in regim de voluntariat vor fi redistribuiti, incepand de astazi, pentru a venit in ajutorul personalului medical din spitale si serviciile de urgenta. Anunt pentru toti medicii rezidenti Medicii rezidenti de la urgente, anestezie, terapie .

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )