Libnet.ro
UNICEF

22:45

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Playtech Playtech,
Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, anuntul care ii vizeaza pe toti bucurestenii. Ce se intampla acum cu apa de la robinet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca bucurestenii pot consuma fara grija apa de la robinet deoarece este potabila si netransmisibila de virus. Edilul a asigurat ca toate arterele rutiere sunt spalate cu clor de operatorii de salubrizare, iar cei de la Apa Nova fac teste zilnice. Masuri speciale se iau si la .

Arafat face anuntul pentru toti medicii rezidenti. Ce trebuie sa faca acestia acum

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca medicii rezidenti dar si studentii si elevii care activeaza in regim de voluntariat vor fi redistribuiti, incepand de astazi, pentru a venit in ajutorul personalului medical din spitale si serviciile de urgenta. Anunt pentru toti medicii rezidenti Medicii rezidenti de la urgente, anestezie, terapie .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Ciolos: Decizia de a decreta starea de urgenta trebuie clarificata repede pentru ca deocamdata a starnit mai multa panica Sunt spitale unde exista cate o masca de medic, iar altele unde nu exista niciuna

Decizia presedintelui Romaniei de a decreta starea de urgenta este una buna, dar ea trebuie clarificata repede pentru ca deocamdata a starnit mai multa panica, iar oamenii nu stiu la ce sa se astepte, afirma liderul PLUS, Dacian Ciolos. El mai spune ca medicii care vor fi in prima linie in saptamanile care urmeaza trebuie pregatiti si dotati cu tot ce le trebuie, pentru ca sunt spitale unde exista numai cate o masca de medic, iar altele unde nu exista in acest moment niciuna.

Gabriela Firea: Spitalele isi fac stocuri de kituri, dar aparatele de testare sunt prea putine. in prezent nu sunt testate toate persoanele din carantina si izolare, pentru ca numarul lor e mereu in crestere (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a subliniat ca nu lipsa kiturilor de testare este neaparat problema cu care se confrunta sistemul sanitar, ci mai degraba deficitul de aparate pentru testarea.

Gabriela Firea: Editura Litera a donat 500 de volume pentru oamenii din carantina

Gabriela Firea sustine ca editura Litera a donat 500 de volume care sa fie distribuite in toate locatiile de carantina administrate de Primaria Capitalei.

Gabriela Firea: Dezinfectam spatiile de joaca din parcuri. Strazile, spalate zilnic si salubrizate

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a dat dispozitii ca spatiile de joaca din parcuri si alte obiective sociale sa fie dezinfectate periodic, la fel si strazile orasului, care sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante.

Gabriela Firea: Strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizeaza ca strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante.

Gabriela Firea: Apa de la robinet este potabila. ii rog pe cetateni sa aiba incredere in autoritati

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca apa de la robinete este potabila in Bucuresti si nu e nevoie ca romanii sa se ingrijoreze.

Anuntul de la ANAF pentru toti platitorii de impozite. Decizia a fost luata si se aplica de acum

Noua modificare la ANAF! Toti platitorii de impozite trebuie sa stie ce decizie a fost luata acum. Totul are in vizor conditia de azi din lume. Ce se intampla cu angajatii? Anunt ANAF pentru toti platitorii de impozite O mare parte din angajatii de la ANAF vor incepe sa lucreze de la domiciliu in contextul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3334 seconds )