Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mesajul PNL pentru Guvern: in spitalele din Romania mortalitatea este mai mare decat in inchisori. Pentru spitale, nu va grabiti cu o ordonanta?

Adevărul Adevărul,
Mesajul PNL pentru Guvern: in spitalele din Romania mortalitatea este mai mare decat in inchisori. Pentru spitale, nu va grabiti cu o ordonanta?

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi, i-a atras atentia sefului PSD, Liviu Dragnea, si Guvernului ca situatia din spitalele din Romania este mult mai grava decat cea din inchisori, insa actuala majoritate nu da semne ca s-ar grabi cu o ordonanta de urgenta pentru a remedia aceasta problema. continuă pe Adevărul

Final de turneu pentru Sorana Cirstea: Sportiva din Romania a pierdut in optimile de la Australian Open cu Garbine Muguruza

Ziua de duminica a fost una trista pentru iubitorii tenisului din Romania. Dupa ce Horia Tecau si Florin Mergea au fost eliminati din turneul de dublu, a venit randul Soranei Cirstea sa.

Phoenix Media lanseaza prima licitatie online pentru spatiul publicitar din mediul outdoor

Phoenix Media, liderul pietei de outdoor digital, continua seria inovatiilor in materie de OOH si lanseaza in premiera in Romania o licitatie online pentru spatiul publicitar din mediul outdoor, prin intermediul aplicatiei de planning programmatic SETI, potrivit unui comunicat de presa.

Liviu Dragnea: Cred ca Ministerul Justitiei trebuie sa prezinte cati oameni au murit in inchisorile din Romania - zeci, sute, mii? Azi-noapte a murit un om in penitenciar

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca Ministerul Justitiei ar trebui sa prezinte o situatie cu numarul persoanelor care au murit in inchisorile din Romania, mentionand ca totusi azi-noapte a murit un om in penitenciar, facand referire la omul de afaceri Dan Adamescu.

JLL: Cererea de spatii industriale din Romania a ajuns in 2016 la un nivel maxim istoric

Cererea de spatii industriale si de logistica a crescut in 2016 cu 50% fata de 2015, la peste 460. 000 de metri patrati, inregistrand cel mai ridicat nivel din istoria pietei de profil din Romania, potrivit unui raport publicat luni de compania de.

La doar cateva zile de la investire, Donald Trump si-a rezervat deja sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020

Investit in functie pe 20 ianuarie, presedintele american Donald Trump si-a rezervat deja sloganul pentru campania electorala din 2020: Sa pastram maretia Americii, informeaza AFP.

ANM a emis atentionari de Cod galben de ceata pentru sase judete din centrul si sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o atentionare de cod galben de ceata pentru sase judete din centrul si sudul tarii, precum si o atentionare de polei pentru judetul Iasi.

Mesajul Germaniei pentru Romania, dupa publicarea Raportului MCV: Continuarea ferma a parcursului de intarire a statului de drept si a luptei anticoruptie in Romania

Germania a transmis un mesaj Romaniei, miercuri, dupa publicarea raportului MCV privind justitia. Noul Ambasador al Germaniei la Bucuresti, Cort Meier-Klodt, a transmis ca tara sa pledeaza pentru.

Incendiul din clubul Bamboo: Patru raniti mai sunt internati la spitalele din Bucuresti. Anchetatorii spun ca nu a fost o mana criminala, dar un agent de paza al clubului si avocatul sustin contrariul: Focul a fost pus

La o zi dupa incendiul din Bamboo, care a fost mistuit de flacari, doar patru din cei 44 de raniti se mai afla internati in spitalele din Bucuresti. Oamenii legii continua audierile, iar, la pranz, inspectorii ISU vor face o noua verificare la club, pentru a vedea daca incendiul a fost stins complet.

Incendiul din clubul Bamboo, ziua a doua: Patru raniti mai sunt internati la spitalele din Bucuresti. Inspectorii ISU fac noi verificari la club, iar politistii continua audierile in dosarul de distrugere din culpa

La o zi dupa incendiul din Bamboo, care a fost mistuit de flacari, doar patru din cei 44 de raniti se mai afla internati in spitalele din Bucuresti. Oamenii legii continua audierile, iar, la pranz, inspectorii ISU vor face o noua verificare la club, pentru a vedea daca incendiul a fost stins complet.

Tichetele de masa si voucherele de vacanta pentru bugetari, amanate din nou de catre Guvern

Bugetarii nu vor avea parte de prea curand de unele drepturi salariale sau premii, tichete de masa si vouchere de vacanta, din cauza faptului ca Guvernul a amanat din nou acest proiect, informatia fiind prezentata intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )