Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, de Paste: Dragi romani, va doresc Sarbatori Luminate, cu liniste si pace in suflet (VIDEO)

B1 B1,
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, de Paste: Dragi romani, va doresc Sarbatori Luminate, cu liniste si pace in suflet (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj pentru crestinii ortodocsi care sarbatoresc in aceasta perioada Pastele. Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc Sarbatori Luminate, cu. continuă pe B1

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Paste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis duminica romanilor un mesaj de Paste, in care le-a urat sarbatori luminate. Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc sarbatori luminate, cu.

Ingrid Mocanu, dupa mesajul lui Klaus Iohannis: Stiti ce am aflat despre mine?

Avocata Ingrid Mocanu a transmis un mesaj dupa ce Klaus Iohannis a vorbit despre referendumul din 26 mai. Sunt in stare de soc: nici nu stiu ce sunt . s-ar putea sa fiu reptilianca ?Caci stiti ce.

Mesajul Patriarhului Daniel de Paste pentru romani: Pastele este sarbatoarea iertarii, sa zicem fratilor si celor care ne urasc pe noi

Pastele pe care Hristos ni-L arata este sarbatoarea iertarii, sa zicem fratilor si celor care ne urasc pe noi, a indemnat duminica patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in cuvantul de.

Viorica Dancila i-a trimis o scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis: Ce solicita premierul

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare prin care ii cere sa motiveze de ce a respins cele trei propuneri de ministrii pentru portofoliile Justitiei,.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Paste: Va doresc sarbatori luminate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica dimineata un mesaj video de Paste, in care le ureaza romanilor sarbatori luminate cu liniste si pace in suflet.

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

KLAUS IOHANNIS: PSD politizeaza referendumul

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, ieri, PSD ca va incerca sa boicoteze referendumul din 26 mai, subliniind ca acest partid politizeaza aceasta consultare nationala.

Cine sunt preotii care l-au exclus pe Klaus Iohannis din pomenirea de la slujba de inviere si in ce scandaluri au fost implicati

La slujba de inviere de la o biserica din Constanta, preotii au modificat o ectenie doar pentru a nu-l pomeni pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care este crestin protestant luterna, membru al Bisericii Evanghelice.

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente: Klaus Iohannis poate promova referendumul

Presedintele Autoritatii Electorale Centrale AEP) a explicat ca presedintele Klaus Iohannis poate participa la campania pentru referendum, dupa ce liderul PNL a anuntat ca PSD intentioneaza sa modifice legea referendumului printr-o ordonanta de urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )