Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Presedintelui Klaus Iohannis pentru romani, de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape (VIDEO)

B1 B1,
Mesajul Presedintelui Klaus Iohannis pentru romani, de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe retelele de socializare un mesaj cu ocazia Anului Nou. Seful statului arata ca revenirea la normalitate este tot mai aproape, daca vom respecta masurile de. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ANUL NOU: Reintoarcerea la normalitatea care ne lipseste e tot mai aproape

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care subliniaza ca reintoarcerea la normalitatea de dinainte de pandemia de COVID-19 este tot mai aproape, dar arata ca acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

Mesajul viral al SRI, pentru romani, de Anul Nou

Serviciul Roman de Informatii a trimis joi, un mesaj inedit de Anul Nou. Daca anul trecut SRI le transmitea romanilor, traditionala urare de La multi ani, insotita de o felicitare pe care aparea mesajul inca un an se incheie cu bine. Misterul lerului ramane intact, in 2020 pe felicitare apar un binoclu si mesajul Sa ne vedem sanatosi.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Anul Nou in care le-a spus romanilor ca reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape. El le-a cerut romanilor sa fie in continuare responsabili si le-a multumit cadrelor medicale implicate in lupta cu virusul.

Mesajul inedit al SRI pentru romani, de Anul Nou. Postarea a devenit virala (FOTO)

Serviciul Roman de Informatii vine cu o urare inedita la final de an, asa cum ne-a obisnuit in fiecare data. Sa ne vedem sanatosi!, este urarea SRI, insotita de o fotografie sugestiva. Mesajul.

Artistul underground si nonconformist Mark Verlan, cadou pentru romani de Anul Nou

Artistul underground si nonconformist Mark Verlan, locuitor al Chisinaului de etnie rusa, care-a fost expus in 2019 la Bucuresti de catre Asociatia Arbor la Galeria Posibila alaturi de un alt artist neconventional, Ghenadie Popescu), se intoarce in atentia iubitorilor de arta romani prin expozitia sa in realitate virtuala care poate fi vazuta incepand de astazi pe platforma TheOpen-Art. com, dedicata acestui tip de expozitii.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate e din ce in ce mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre un an extrem de dificil, refedindu-se la pandemia de COVID-19. Acesta a multumit romanilor pentru responsabilitatea privind respectarea regulilor de sanitare si a subliniat apoi ca privim spre Noul An cu multa speranta si incredere.

Igor Dodon, despre ajutorul promis de Klaus Iohannis pentru Moldova: Speram ca vor fi nu doar vorbe, dar si fapte

Liderul Socialistilor, ex-presedintele Igor Dodon, a multumit Romaniei pentru ajutorul promis marti, 29 decembrie, in cadrul vizitei la Chisinau a presedintelui Kaus Iohannis. Totodata, Igor Dodon a accentuat ca spera ca vor fi nu doar vorbe, dar si fapte.

Presedinta Republicii Moldova, cadou simbolic pentru Presedintele Romaniei. Ce i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis: Celebreaza sacrificiul si dedicatia medicilor in aceasta perioada dificila (VIDEO)

La finalul declaratiei comune de presa pe care au sustinut-o marti la Chisinau, presedinta Maia Sandu i-a oferit presedintelui Klaus Iohannis un dar simbolic si i-a multumit pentru deschiderea Romaniei fata.

Presedintele Klaus Iohannis la Chisinau: Felicitari, ajutoare, avertismente, asteptari

Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Chisinau - prima de la preluarea mandatului in Republica Moldova si prima vizita oficiala dupa preluarea mandatului de presedinte de catre doamna Maia Sandu a avut in program exclusiv intalnirea, felicitarea si discutiile tete a tete si in cadrul delegatilor plus declaratiile de presa, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

George Simion: Din pacate, vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau a fost una modesta

Copresedintele AUR, George Simion, a criticat felul in care a avut loc vizita oficiala la Chisinau a presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit lui, vizita lui Iohannis a fost una modesta, iar liderul de la Cotroceni ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )