Libnet.ro
UNICEF

09:00

Artistul underground si nonconformist Mark Verlan, cadou pentru romani de Anul Nou

Adevărul Adevărul,
Artistul underground si nonconformist Mark Verlan, cadou pentru romani de Anul Nou

Artistul underground si nonconformist Mark Verlan, locuitor al Chisinaului de etnie rusa, care-a fost expus in 2019 la Bucuresti de catre Asociatia Arbor la Galeria Posibila alaturi de un alt artist neconventional, Ghenadie Popescu), se intoarce in atentia iubitorilor de arta romani prin expozitia sa in realitate virtuala care poate fi vazuta incepand de astazi pe platforma TheOpen-Art. com, dedicata acestui tip de expozitii. continuă pe Adevărul

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4.

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

Florin Citu, mesaj de Anul Nou pentru romani: Va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Anul Nou. Seful Guvernului promite ca el si echipa sa de la Palatul Victoria vor lua masuri pentru ca economia Romaniei sa se relanseze in 2021. Totodata,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )