Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mesajul Serenei Williams catre copilul ei: Sunt atat de fericita sa impart locul 1 mondial cu tine. De ziua lui Alexis

Hotnews Hotnews,
 Mesajul Serenei Williams catre copilul ei: Sunt atat de fericita sa impart locul 1 mondial cu tine. De ziua lui Alexis

Serena Williams a postat, luni, un mesaj pe contul ei de Instagram, pentru copilul sau nenascut, in care isi arata bucuria pentru faptul ca poate imparti cu el locul I WTA, chiar de ziua de nastere a logodnicului Alexis Ohanian, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Serena Williams, scrisoare emotionanta adresata copilului sau: Sunt atat de fericita sa impartasesc cu tine faptul ca sunt din nou numarul unu in lume (FOTO)

Serena Williams a scris o scrisoare emotionanta pentru copilul ei pe care nu l-a nascut inca si a postat-o si pe retelele sociale imediat cum a devenit numarul 1 WTA. Jucatoarea de tenis a ajuns din.

Federatia Internationala de Tenis face o ancheta dupa o remarca a lui Ilie Nastase despre copilul inca nenascut al Serenei Williams

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul inca nenascut al Serenei Williams, scrie News. ro, citand BBC. La conferinta de presa de vineri, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, moment in care Ilie Nastase, in varsta de 70 de ani, s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?.

Simona Halep, dupa declaratiile lui Ilie Nastase despre sarcina Serenei Williams: Probabil ca a fost un pic nepotrivit ceea ce a spus, insa din punctul meu de vedere a fost suta la suta gluma

Simona Halep considera ca afirmatiile lui Ilie Nastase la adresa Serenei Williams, care este insarcinata, sunt un pic nepotrivite insa se declara convinsa ca fostul mare tenismen a facut doar o.

Nasty, despre copilul Serenei Williams: Ciocolata cu lapte

Ilie Nastase a tinut sa fie capul de afis al meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie. Dupa e a intrebat-o pe o jucatoare engleza in ce camera sta, a tinut sa faca o remarca si despre viitorul copil al americancei Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )