Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mesajul sfasietor al unei victime din Colectiv. Si o poza care doare. Lumea a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra

Antena3 Antena3,
Mesajul sfasietor al unei victime din Colectiv. Si o poza care doare. Lumea a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra

La noua luni de la tragedia din Colectiv, supravietuitorii continua sa lupte pentru refacere. Si un sentiment amar e tot mai prezent in sufletul lor. 9 luni mai tarziu, o pereche de aripi. continuă pe Antena3

Decizie soc luata de tatal unei victime din Colectiv: imi deshumez copilul pentru expertiza

I-au pierdut pe cei dragi in cumplitul accident de la Colectiv, dar cei ramasi nu par sa-si fi gasit nici linistea si nici consolarea pana cand nu vor afla adevarul.

Teroristii sunt deja in Romania!. Previziunile clarvazatoarei care a prezis tragedia din Colectiv

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Club Colectiv din 2015, a avut noi previziuni despre evenimentele ce vor marca omenirea in urmatoarea perioada. Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a.

Noua luni de la tragedia din Colectiv. As da orice sa-mi mai vad copilul

Un grup restrans de persoane a participat, sambata, la o slujba de pomenire pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, la implinirea a noua luni de la tragicul eveniment din.

Slujba de pomenire pentru victimele incendiului din Colectiv: S-au implinit 9 luni de la tragedia din clubul bucurestean (VIDEO)

Patriarhia Romana organizeaza sambata o slujba de pomenire in fata clubului Colectiv, la implinirea a noua luni de la tragedie. Un sobor de preoti delegati de Arhiepiscopia Bucurestilor.

Unei familii din Targu-Jiu i-au disparut 29.000 de dolari care erau ingropati in curte. Cine a furat banii

Caz neobisnuit in Targu-Jiu! Politistii au fost sesizati ca unei familii i-au disparut 29. 000 de dolari care erau ingropati in curte, potrivit gorjexclusiv. ro. Un barbat, de 48 de ani,.

TRANFORMARE incredibila a unei bunici din Marea Britanie: Dupa ce a slabit peste 80 de kilograme viseaza sa devina fotomodel

Poate fi considerata una dintre cele mai ambitioase femei din lume. Este vorba despre Natalie King, o femeie in varsta de 47 de ani din Marea Britanie, mama a sase copii, dar si bunica, care vrea sa.

Americanii isi boteaza copiii cu nume din Pokemon GO. Care sunt cele mai atractive nume

Numerosi parinti din SUA au inceput sa-si boteze copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, precum Roselia, Ash, Eevee sau Onyx.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )