Libnet.ro
UNICEF

09:15

Slujba de pomenire pentru victimele incendiului din Colectiv: S-au implinit 9 luni de la tragedia din clubul bucurestean (VIDEO)

B1 B1,
Slujba de pomenire pentru victimele incendiului din Colectiv: S-au implinit 9 luni de la tragedia din clubul bucurestean (VIDEO)

Patriarhia Romana organizeaza sambata o slujba de pomenire in fata clubului Colectiv, la implinirea a noua luni de la tragedie. Un sobor de preoti delegati de Arhiepiscopia Bucurestilor. continuă pe B1

Noua luni de la tragedia din Colectiv. As da orice sa-mi mai vad copilul

Un grup restrans de persoane a participat, sambata, la o slujba de pomenire pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, la implinirea a noua luni de la tragicul eveniment din.

9 luni de la tragedia Colectiv

Un grup restrans de persoane a participat, sambata, la o slujba de pomenire pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, la implinirea a noua luni de la tragicul eveniment din octombrie 2015.

Slujba de pomenire a victimelor incendiului de la Colectiv la noua luni de la tragedie

Sambata, pe 30 iulie, se vor implini noua luni la cea mai mare tragedie din Romanai din ultimii ani, incendiul din Colectiv. Victimele tragicului eveniment din clubul bucurestean vor fi pomenite .

Pirotehnistul Marian Moise, grav ranit in incendiul din COLECTIV, este cercetat sub control judiciar

Marian Moise, unul dintre cei doi pirotehnisti care au montat artificiile in clubul Colectiv, a fost pus control judiciar de procurorii Parchetului General in dosarul incendiului din octombrie 2015.

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun.

Noua luni de la tragedia din Colectiv: parinti, rude si prieteni ai celor 64 de tineri care au murit au venit la slujba de pomenire din fata clubului

Parinti, rude si prieteni ai celor 64 de tineri care au murit in Colectiv in urma cu noua luni s-au adunat in fata clubului, la slujba de pomenire, oficiata de un sobor de preoti. Tragedia din 30 octombrie 2015 a schimbat sute de vieti pentru totdeauna, iar parintii si sotii care i-au pierdut pe cei dragi in urma cu noua luni inca asteapta raspunsuri si sa se faca dreptate.

Decizie soc luata de tatal unei victime din Colectiv: imi deshumez copilul pentru expertiza

I-au pierdut pe cei dragi in cumplitul accident de la Colectiv, dar cei ramasi nu par sa-si fi gasit nici linistea si nici consolarea pana cand nu vor afla adevarul.

Teroristii sunt deja in Romania!. Previziunile clarvazatoarei care a prezis tragedia din Colectiv

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Club Colectiv din 2015, a avut noi previziuni despre evenimentele ce vor marca omenirea in urmatoarea perioada. Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a.

Qualicaps a investit 10,4 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Bucuresti

Producatorul de capsule pentru uz farmaceutic Qualicaps a investit 10,4 milioane de euro pentru a-si extinde fabrica din Bucuresti, ceea va duce la o crestere de 45% a productiei anuale, informeaza un comunicat al companiei, trimis redactiei.

Hillary Clinton a acceptat oficial nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite

Accept cu umilinta, hotarare si o incredere fara limite in promisiunea Americii nominalizarea voastra pentru presedintia Statelor Unite!, asa a inceput discursul lui Hillary.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )