Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mesajul socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins

Antena3 Antena3,
Mesajul socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins

Mesaj socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Din pacate, nu a opus rezistenta, a scris politistul din Brasov. Mesajul politistului s-a viralizat. continuă pe Antena3

Reactia lui Marian Godina, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. A devenit virala

Marian Godina, cunoscut pentru relatia transparenta pe care o are cu cetatenii, urmaritori ai acestuia in mediul online, a publicat un mesaj pe o retea de socializare, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. Marian Godina, reactie surprinzatoare dupa prinderea infractorului Lepa Din pacate, nu a opus rezistenta, a fost mesajul lui Marian Godina, insotit de [] .

Marian Godina cere demisia ministrului Carmen Dan dupa moartea politistului din Timis:Cum isi permite un ministru sa stabileasca valoarea unui om

Politistul Marian Godina a publicat un text dur la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, dupa ce un un politist din Timis a fost impuscat in misiune in timp ce urmarea un infractor recidivist.

Marian Godina cere demisia ministrului Carmen Dan dupa moartea politistului din Timis:Cum isi permite un ministru sa stabileasca valoarea unui om?

Politistul Marian Godina a publicat un text dur la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, dupa ce un un politist din Timis a fost impuscat in misiune in timp ce urmarea un infractor recidivist.

Reactia lui Marian Godina la vestea ca a fost prins ucigasul politistului din Timis

Marian Godina, politist la Serviciul de Actiuni Speciale SAS), a comentat, marti dimineata, prinderea lui Ionel Marcel Lepa, barbatul cautat pentru uciderea unui politist din Timis, in timpul unei misiuni, si ranirea unui alt agent.

Criminalul politistului din Timis risca inchisoare pe viata. Pedeapsa din ultimul caz de ucidere a unui politist din Timis

Ionel Marcel Lepa, barbatul acuzat de uciderea politistului Cristian Amariei risca inchisoare pe viata, avand in vedere modul de comitere a crimei, circumstantele faptelor, dar si antecedentele penale. in ultimul caz de ucidere a unui politist din Timis, criminalul a primit in prima instanta inchisoare pe viata, dar in recursul de la Curtea Suprema pedeapsa a fost redusa.

Surse: Criminalul politistului din Timis a fost dus la spital si va fi operat

Ucigasul politistului din Timisa fost prins in aceasta dimineata, intr-o operatiune a fortelor speciale. Anchetatorii au primit un pont ca se afla in casa unei rude, care fusese verificata.

Carmen Dan, reactie dupa uciderea politistului in Timis: Era un politist bun. Colegii mei sunt mobilizati pana la ultimul pentru a-l prinde pe criminal

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie in cazul politistului ucis in Timis. Vreau sa transmit condoleante familiei si camarazilor politistului ucis. Era un politist bun, cu 20.

Scandal urias dupa asasinarea politistului din Timis. Nu ne mai putem juca cu vietile oamenilor. S-a gresit

Este scandal urias dupa asasinarea unui politist de catre un interlop in Timis. in vreme ce politistii acuza ca nu au dotarile necesare pentru a se apara in fata infractorilor violenti, seful Politiei.

Conducerea Politiei Romane a demarat o ancheta la nivelul IPJ Timis, dupa moartea politistului aflat in misiune / Traian Berbeceanu: Nu, doamna ministru, colegul nostru nu avea echipament de protectie

Conducerea Politiei Romane a dispus, duminica, verificari la nivelul Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Timis, dupa ce un politist a fost impuscat mortal, in localitatea Izvin din judetul Timis, in timpul unei misiuni, de catre un barbat care este urmarit international pentru talharie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )