Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mesajul taios al Monicai Pop, dupa discursul presedintelui Iohannis. Detaliul inedit pe care l-a observat medicul

Playtech Playtech,
Mesajul taios al Monicai Pop, dupa discursul presedintelui Iohannis. Detaliul inedit pe care l-a observat medicul

Joi, dupa discursul presedintelui Romaniei, medicul Monica Pop a spus ca, Klaus Iohannis a transmis partial exact ce recomanda ea de cateva luni, adica sa se evite panica, pentru ca poate provoca depresie, scaderea imunitatii si, in acest fel, situatia se agraveaza. Mesajul taios al Monicai Pop, dupa discursul presedintelui Iohannis intr-un mesaj pe Facebook, . continuă pe Playtech

Dr. Monica Pop, dupa discursul lui Iohannis: Domnule presedinte, din cauza acestei strategii atat de gresite, vor cadea tot mai multi oameni de COVID!

Medicul Monica Pop a spus, joi, dupa discursul presedintelui ca Iohannis a transmis partial exact ceea ce ea recomanda de luni de zile, respectiv sa se evita panica, pentru ca poate provoca depresie, scaderea imunitatii si, astfel, situatia se agraveaza.

ASTAZI: Comisia juridica a Senatului dezbate cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a legii privind data alegerilor

Comisia juridica, de numiri, disciplina, imunitati si validari a Senatului are o sedinta astazi la ora 10:30 pentru a dezbate solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a legii care permite Parlamentului sa stabileasca data alegerilor, in detrimentul guvernului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )