Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul transmis de Angela Merkel, dupa ce a fost vazuta tremurand de doua ori in luna aceasta

Antena3 Antena3,
Mesajul transmis de Angela Merkel, dupa ce a fost vazuta tremurand de doua ori in luna aceasta

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca se simte bine, la doua zile dupa ce a fost vazuta tremurand joi la un eveniment public, pentru a doua oara in luna aceasta, fapt ce a generat. continuă pe Antena3

Informatii oficiale despre starea de sanatate a cancelarului Germaniei. Angela Merkel a fost vazut tremurand de doua ori, in timpul unor evenimente publice

O purtatoare de cuvant a cancelarului german Angela Merkel a insistat vineri asupra faptului ca starea de sanatate a acesteia este una buna, dupa ce a fost vazuta tremurand de doua ori in ultimele zile in cu.

Merkel, dupa ce a fost surprinsa tremurand in public pentru a doua oara: Sunt bine Nu am nimic de raportat

Cancelarul german, Angela Merkel, spune ca este bine dupa ce a fost surprinsa a doua oara tremurand puternic in public, relateaza BBC.

Angela Merkel spune ca este bine, dupa ce a fost vazuta tremurand

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca se simte bine, la doua zile dupa ce a fost vaz.

VIDEO Angela Merkel, surprinsa din nou tremurand in timpul unei ceremonii oficiale

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost surprinsa, pentru a doua oara, tremurand puternic in timpul unei ceremonii oficiale, la Berlin, dupa ce a trecut printr-un episod similar in urma cu doar opt zile cand l-a primit pe presedintele Ucrainei, Volodimir Zelensky.

Cancelarul german Angela Merkel, declaratii referitoare la starea sa de sanatate, dupa crizele de tremor

Aparitiile publice ale cancelarului german sunt urmarite cu atentie in ultima vreme, dupa ce Angela Merkel a fost vazuta tremurand necontrolat la doua evenimente publice, in ultimele saptamani.

Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

Probleme grave de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarul german a fost vazuta din nou tremurand, joi, la o intalnire la care a participat si presedintele Frank-Walter Steinmeier.

Dancila, intalnire de impacare la PES. Mesajul transmis socialistilor europeni care au inghetat relatia cu PSD in epoca Dragnea

Viorica Dancila, presedintele interimar al PSD si premier, a participat joi, la reuniunea liderilor Partidului Socialistilor Europeni, unde a transmis ca este extrem de importanta reluarea dialogului si consolidarea relatiei cu prietenii si partenerii din marea noastra familie europeana. in luna aprilie, socialistii europeni au anuntat ca relatia cu PSD este inghetata pana cand Guvernul de la Bucuresti isi reconsidera pozitia fata de statul de drept.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )