Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Adevărul Adevărul,
Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor Doinei Cornea. Acesta a omagiat personalitatea care a fost Doina Cornea in istoria noastra recenta si a numit-o o emblema a afirmarii rostului libertatii umane, dar si imaginea civismului si a eroismului feminin pentru generatiile viitoare. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a facut pe mediatorul: Nu Dancila a atacat BNR, ci Dragnea! Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce a vrut sa medieze o discutie intre Guvernul Dancila si Banca Nationala a Romaniei BNR), care a fost insa refuzata de catre premier. Seful statului a.

Tariceanu s-a RAZGANDIT, dupa o discutie cu Dragnea: Mesajul transmis lui Iohannis

Calin popescu Tariceanu s-a razgandit la doar 24 de ore dupa ce anuntaseca va merge la receptia de Ziua Europei de la Cotroceni, in data de 9 mai. Cel mai probabil, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, care.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Klaus Iohannis, apel catre CCR cu privire la legile Justitiei: Nu va grabiti cu analiza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: Contrar celor spuse de unii cu functii foarte inalte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa pre;edintelui Klaus Iohannis dupa intalnirea avuta cu premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in biroul sau de la Camera.

Sorina Matei: Cum s-a facut de ras Klaus Iohannis pe Legile Justitiei

Jurnalista Sorina Matei il critica pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in ac.

Marturia istoricului care a scris biografia Doinei Cornea: A trait o dezamagire fata de tot ce s-a intamplat dupa 89, pentru lipsa de patriotism a liderilor politici

Istoricul Cornel Jurju, cel care a realizat o biografie a Doinei Cornea, spune ca fosta disidenta a trait mult timp cu dezamagirea ca Romania nu a reusit sa profite de sansa oferita in 1989. Cunoscuta ca o sustinatoare a reinstaurarii Monarhiei, Doina Cornea nu a ezitat sa critice derapajele guvernelor aflate la carma tarii dupa Revolutie si a refuzat orice compromis cu politicienii proveniti din fostul partid comunist.

A MURIT DOINA CORNEA. Fiul Doinei Cornea: Asa cum a venit a si plecat - in luna mai

Leontin Iuhas, fiul Doinei Cornea, spune ca mama sa a plecat asa cum venit - in luna mai. Fiul Doinei Cornea afirma ca toti cei care au iubit-o pe mama sa sunt bineventi la funeralii,.

KLAUS IOHANNIS este in DOLIU! Mesaj emotionant de la Cotroceni: Am aflat cu profunda tristete

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineriun mesaj de condoleante in urma decesului disidentei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina Cornea, una.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )