Libnet.ro
UNICEF

11:31

KLAUS IOHANNIS este in DOLIU! Mesaj emotionant de la Cotroceni: Am aflat cu profunda tristete

B1 B1,
KLAUS IOHANNIS este in DOLIU! Mesaj emotionant de la Cotroceni: Am aflat cu profunda tristete

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineriun mesaj de condoleante in urma decesului disidentei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina Cornea, una. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, despre trimiterea legilor justitiei la CCR si sesizarea Comisiei de la Venetia: Klaus Iohannis este tot mai fan Monica Macovei. / Va ntrzia oprirea abuzurilor unor institutii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita pachetul de legi ale Justitiei la Curtea Constitutionala si sa sesizeze Comisia de la Venetia, ca seful statului joaca rolul de comunicator al statului paralelel, ca este tot mai cinic si tot mai fan Monica Macovei, iar demersul acestuia nu va avea alt efect decat acela de a intarzia oprirea abuzurilor unor institutii.

Codrin Stefanescu, despre trimiterea legilor justitiei la CCR si sesizarea Comisiei de la Venetia: Klaus Iohannis este tot mai fan Monica Macovei / Va ntrzia oprirea abuzurilor unor institutii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri,laDigi24,dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita pachetul de legi ale Justitiei la Curtea Constitutionala si sa sesizeze Comisia de la Venetia, ca seful statului joaca rolul de comunicator al statului paralelel, ca este tot mai cinic si tot mai fan Monica Macovei, iar demersul acestuia nu va avea alt efect decat acela de a intarzia oprirea abuzurilor unor institutii.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care il exclude din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis este nemultumit de schimbarile aduse modalitatii de numire a conducerii Autoritati de Comunicatii si cere Parlamentului reexaminarea legii. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 4 mai a. c. , un mesaj de condoleante in urma decesului doamnei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina.

Klaus Iohannis, apel catre CCR cu privire la legile Justitiei: Nu va grabiti cu analiza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Klaus Iohannis, despre scandalul de la TVR: Cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul

Klaus Iohannis a afirmat vineri ca nu doreste sa ia partea unuia sau altuia in scandalul declansat de acuzatiile pe care Dragos Patraru i le-a adus sefei televiziunii publice, Doina Gradea, afirmand insa ca cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul in TVR.

LIVE VIDEO TEXT Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews va transmite Live Text principalele declaratii ale sefului statului.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor Doinei Cornea. Acesta a omagiat personalitatea care a fost Doina Cornea in istoria noastra recenta si a numit-o o emblema a afirmarii rostului libertatii umane, dar si imaginea civismului si a eroismului feminin pentru generatiile viitoare.

KLAUS IOHANNIS, semnal de ALARMA: Europa este la rascruce

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca fiecare trebuie sa inteleaga faptul ca statul de drept nu este o simpla formalitate. Cred cu tarie in democratie si in statul de drept. Este foarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )