Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mesajul transmis de premierul Mihai Tudose cu ocazia inceperii noului an scolar

Antena3 Antena3,
Mesajul transmis de premierul Mihai Tudose cu ocazia inceperii noului an scolar

Premierul Mihai Tudose a adresat, luni, un mesaj elevilor si profesorilor la inceputul noului an scolar. Succes tuturor in noul an scolar! Respect, doamnelor si domnilor profesori!, a. continuă pe Antena3

Ce spun cifrele despre premierul Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a fost analizat de Anatol Basarab din punct de vedere numerologic. Data de nastere a dezvaluit lucruri nestiute despre sensibilitatea acestuia, Mihai Tudose fiind, de fapt, o persoana.

Surse: Premierul Mihai Tudose discuta, la sediul MApN, despre inzestrarea Armatei si Institutul Cantacuzino

Prim-ministrul Mihai Tudose se afla de mai multe ore la Ministerul Apararii Nationale MApN) unde discuta cu ministrul interimar al Apararii, Marcel Ciolacu, despre inzestrarea Armatei si despre Institutul Cantacuzino, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Mihai Tudose, la intalnirea cu reprezentantii Ford: Autostrada Pitesti-Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova vor fi finalizate pana la sfarsitul mandatului

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit joi, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall, intrevedere ce face parte din dialogul constant dintre Guvern si reprezentantii mediului de afaceri, potrivit unui comunicat al Guvernului. In cadrul intrevederii, premierul Tudose a spus ca Autostrada Pitesti-Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova sunt prioritati ale Guvernului, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul mandatului.

Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii GDELS

Premierul Mihai Tudose a primit, astazi, la Palatul Victoria, o delegatie de reprezentanti ai firmei General Dynamics European Land Systems GDELS), condusa de vicepresedintele Thomas Kauffmann, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Mihai Tudose va cere avizul CSAT pentru trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea MApN

Premierul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca va cere avizul Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), pentru transferarea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale MApN).

Mihai Tudose va cere avizul CSAT pentru trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea MApN. Actul normativ va fi trimis spre avizare saptamana viitoare

Premierul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca va cere avizul Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), pentru transferarea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale MApN).

Reactie nervoasa a premierului Mihai Tudose in timpul unei discutii cu jurnalistii (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a efectuat o vizita neanuntata, vineri, la sediul Ministerului Apararii unde a discutat cu ministrul interimar Marcel Ciolacu in special despre procedura necesara pentru ca ministerul.

Totul despre DEMISIA premierului Mihai Tudose !!! (FOTO)

Premierul Mihai Tudose a declarat ca va demisiona in cazul in care vreodata se va deschide un dosar de urmarire penala pe numele sau, in calitate de prim-ministru, informeaza.

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Mihai Tudose. Stie sa comunice cu oamenii, nu e izolat

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a premierului Mihai Tudose. Mihai Tudose are cifra de gratie 6. Este ironic, dar nu oricine poate da.

Ponta: Mihai Tudose va lua conducerea PSD, dar asta nu inseamna neaparat ca partidul va merge intr-o directie mai buna

Fostul presedinte PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca actualul premier, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, dar sustine ca asta nu inseamna neaparat ca PSD-ul va merge intr-o directie mai buna. Ponta sustine ca in momntul cand va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, condus astazi de Sevil Shaidehh, unul din oamenii de incredere a lui Dragnea, ii va lua partidul. Victor Ponta mai spune ca de aceasta data Liviu Dragnea nu-l va mai putea da jos pe Tudose in Parlament prin motiune asa cum a procedat cu Sorin Grindeanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )