Libnet.ro
UNICEF

05:46

Mihai Tudose va cere avizul CSAT pentru trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea MApN

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose va cere avizul CSAT pentru trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea MApN

Premierul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca va cere avizul Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), pentru transferarea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale MApN). continuă pe România Liberă

Mihai Tudose va cere avizul CSAT pentru trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea MApN. Actul normativ va fi trimis spre avizare saptamana viitoare

Premierul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca va cere avizul Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), pentru transferarea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale MApN).

Ministrii au fost convocati de Mihai Tudose la Palatul Victoria pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare precum cea de la Ministerul Apararii, anunta News. ro, citand surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose sustine ca se referea la alt proiect de lege cand a spus ca a votat cu doua maini pentru interzicerea cianurilor/ Vezi de ce a votat Tudose diferit doua legi asemanatoare

Premierul Mihai Tudose sustine printr-un comunicat de presa ca se referea la proiectul de lege privind exploatarea Rosia Montana cand a spus ca votat cu doua maini. Aceasta precizare a fost facuta dupa ce in presa a aparut informatia ca nu a votat impotriva cianurilor asa cum a declarat marti la TVR, ci dimpotriva. Realitatea este ca a votat diferit doua legi care aveau continut asemanator in mare parte, ambele vizand, de fapt, explotarea de la Rosia Montana. Initial a votat pentru exploatare, iar apoi impotriva, in conditiile in care PSD a luat decizia politica sa renunte la proiect, din lipsa de sprijin din partea celorlalte partide. Mihai Tudose spune ca a votat impotriva amendamentului privind interzicerea cianurilor deoarece era fara fundament.

VIDEO Premierul Mihai Tudose spune ca a votat in Parlament cu doua maini pentru interzicerea cianurilor in exploatarea aurului. In realitate, a votat invers

Premierul Mihai Tudose a declarat marti seara, intr-un interviu pentru TVR, ca a votat cu doua maini in Parlament pentru interzicerea cianurilor. Insa stenogramele de pe site-ul Camerei Deputatilor referitoare la un proiect de lege controversat privind modificarea Legii minelor, proiect care a scos mii de oameni in strada in 2013, arata altceva. Mihai Tudose a votat pentru aprobarea legii. De asemenea, a votat impotriva unui amendament depus de Remus Cernea la acelasi proiect de lege, amendament prin care cerea interzicerea cianurilor.

Mihai Tudose, la Antena 3: Exploatarea de la Rosia Montana nu trebuie inchisa pe vecie. Poate copiii nostri vor avea tehnologie si vor vrea sa exploateze/ Mihai Gadea: Cineva din afara are interesul ca noi sa nu ne exploatam aurul

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara la Antena 3 ca actualul guvern lupta ca posbilitatea exploatarii minierii la Rosia Montana sa ramana deschisa pentru viitor si sa nu fie inchisa pe vecie. Moderatorul Mihai Gadea 'l-a completat pe premierul Tudose afirmand ca blocarea exploatarii se face de catre forte interesate din exteriorul tarii si se intreaba daca nu vumva blocarea exploatarii la Rosia Montana este o tradare nationala.

Mihai Tudose, la Antena 3: Exploatarea de la Rosia Montana nu trebuie inchisa pe vecie. Poate copiii nostri vor vrea sa exploateze/ Gadea vorbeste de forte straine si tradare nationala

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara la Antena 3 ca actualul guvern lupta ca posbilitatea exploatarii minierii la Rosia Montana sa ramana deschisa pentru viitor si sa nu fie inchisa pe vecie. Moderatorul Mihai Gadea 'l-a completat pe premierul Tudose afirmand ca blocarea exploatarii se face de catre forte interesate din exteriorul tarii si se intreaba daca nu vumva blocarea exploatarii la Rosia Montana este o tradare nationala.

Ponta: Mihai Tudose va lua conducerea PSD, dar asta nu inseamna neaparat ca partidul va merge intr-o directie mai buna

Fostul presedinte PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca actualul premier, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, dar sustine ca asta nu inseamna neaparat ca PSD-ul va merge intr-o directie mai buna. Ponta sustine ca in momntul cand va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, condus astazi de Sevil Shaidehh, unul din oamenii de incredere a lui Dragnea, ii va lua partidul. Victor Ponta mai spune ca de aceasta data Liviu Dragnea nu-l va mai putea da jos pe Tudose in Parlament prin motiune asa cum a procedat cu Sorin Grindeanu.

Mihai Tudose despre scolile care nu au autorizatie pentru securitate la incediu: Este o falsa problema

Premierul Mihai Tudose sustine ca problema scolilor care nu au autorizatie pentru securitate la incediu este una falsa, precizand ca este vorba despre o suprareglementare, informeaza.

Mihai Tudose, avertisment pentru BNR

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca Banca Nationala a Romaniei trebuia sa fie mai atenta in ce priveste situatia bancilor si sa traga un prim semnal de alarma, in conditiile.

Mihai Tudose, critici pentru MAE, in scandalul cu Ungaria

Premierul Mihai Tudose a criticat, joi, pozitia MAE fata de scandalul diplomatic cu Ungaria pe tema Liceului Romano-Catolic din Targu Mures, spunand ca nu ar fi trebuit sa reactioneze atat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )