Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mesajul Uniunii Europene pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic

Adevărul Adevărul,
Mesajul Uniunii Europene pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic

Vineri are loc, la Bruxelles, cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic. La doi ani distanta de la ultima reuniune care a avut loc la Riga, in 2015, Republica Moldova pare ca s-a impleticit atunci cand, in decembrie 2016, si-a ales in fruntea tarii un presedinte pro-rus. continuă pe Adevărul

Mesajul UE pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic: Implementati acordul de asociere si vom vedea dupa ce se va intampla!

Vineri are loc, la Bruxelles, cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic. La doi ani distanta de la ultima reuniune care a avut loc la Riga, in 2015, Republica Moldova pare ca s-a impleticit atunci cand, in decembrie 2016, si-a ales in fruntea tarii un presedinte pro-rus. Mai poate fi, in aceste conditii, Parteneriatul Estic, un bun exercitiu pentru vecinii nostri ca sa ajunga in antecamera Uniunii Europene?.

Klaus Iohannis va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa maine la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, care va fi organizat la Bruxelles, sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Florin Jianu, ales in functia de presedinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor intreprinzatori - JEUNE

Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), a fost ales presedinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor intreprinzatori - JEUNE, se arata intr-un comunicat al CNIPMMR.

Florin Jianu, noul presedinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor intreprinzatori

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu, a fost ales in functia de presedinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor intreprinzatori JEUNE), potrivit unui comunicat de presa.

Peste 20 de milioane de euro fonduri europene pentru finalizarea unui sistem de gestionare a deseurilor in judetul Valcea

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, si presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, au semnat miercuri un contract de finantare europeana in valoare de peste 20 milioane de euro care vizeaza finalizareaa unui proiect de realizare a unui sistem de gestionare a deseurilor prin construirea in localitatea Roesti a unui depozit de deseuri, o statie de sortare si o statie de tratare mecano-biologica, precum si construirea a 2 statii de sortare in Brezoi si respectiv in Raureni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )