Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa maine la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, care va fi organizat la Bruxelles, sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis participa,miercuri, la o dezbatere despre orasele la 100 de ani de la Marea Unire

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, la Ploiesti, la dezbaterea despre Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintiei, Madalina Dobrovolschi.

Presedintele Klaus Iohannis, la Ploiesti. Este invitatul principal la o dezbatere pe tema Marii Uniri de la 1918

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, 22 noiembrie, la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, eveniment organizat de administratia publica locala.

Iohannis participa, la Ploiesti, la o dezbatere privind orasele la 100 de ani de la Marea Unire

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploiesti, organizata de autoritatile locale, a anuntat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

Pavel Filip va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic

Premierul Pavel Filip intreprinde, in perioada 22-25 noiembrie, o vizita de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei, unde va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic PaE). Sesiunea plenara a Summit-ului va avea loc vineri, 24 noiembrie, incepand cu ora 10. 00 ora Chisinaului), se spune intr-un comunicat de presa al Guvernului, citat de IPN.

Invitatia UE la summit-ul Parteneriatului Estic, refuzata de presedintele belarus Aleksandr Lukasenko

Bruxelles-ul l-a invitat pe Aleksandr Lukasenko, presedintele Republicii Belarus, la un summit in cadrul programului Parteneriatul Estic al UE insa, invitatia a fost refuzata. Presedintele belarus a.

Mesajul Uniunii Europene pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic

Vineri are loc, la Bruxelles, cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic. La doi ani distanta de la ultima reuniune care a avut loc la Riga, in 2015, Republica Moldova pare ca s-a impleticit atunci cand, in decembrie 2016, si-a ales in fruntea tarii un presedinte pro-rus.

Mesajul UE pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic: Implementati acordul de asociere si vom vedea dupa ce se va intampla!

Vineri are loc, la Bruxelles, cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic. La doi ani distanta de la ultima reuniune care a avut loc la Riga, in 2015, Republica Moldova pare ca s-a impleticit atunci cand, in decembrie 2016, si-a ales in fruntea tarii un presedinte pro-rus. Mai poate fi, in aceste conditii, Parteneriatul Estic, un bun exercitiu pentru vecinii nostri ca sa ajunga in antecamera Uniunii Europene?.

Ce asteptari sunt de la summit-ul Parteneriatului Estic

Republica Moldova nu trebuie sa aiba mari asteptari de la summit-ul Parteneriatului Estic din 24 noiembrie. Declaratii in acest sens au fost facute in cadrul emisiunii Ora expertizei de la postul de televiziune Jurnal TV.

VIDEO Klaus Iohannis a calatorit cu trenul la Ploiesti. Presa locala scrie ca Primaria a asfaltat gropile doar pe unde va trece seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a calatorit miercuri dupa-amiaza cu trenul spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti. Seful statului a postat si o fotografie din tren pe pagina sa de Facebook. Ziarul Incomod din Ploiesti a scris, miercuri, ca Primaria din oras a asfaltat astazi gropile si denivelarile din zona Universitatii din Ploiesti, in ziua in care presedintele este asteptat la un eveniment gazduit de universitate.

Klaus Iohannis a fost cu trenul la Ploiesti: Am vrut sa vad personal cum se circula

Presedintele Klaus Iohannis a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care-l infatiseaza intr-un vagon de tren, spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea despre Orasele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )