Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mesajul unui primar PSD catre cetateni pentru turul doi al alegerilor. Votati cum va duce constiinta

Adevărul Adevărul,
Mesajul unui primar PSD catre cetateni pentru turul doi al alegerilor. Votati cum va duce constiinta

Mihai Neata, primarul social-democrat al comunei vrancene Milcovul se afla la al doilea mandat de edil. in primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, candidatul partidului pe care il reprezinta, a fost invins in mod clar in comuna sa de Klaus Iohannis, candidatul liberalilor. continuă pe Adevărul

Mesajul unui primar PSD pentru alegeri care o va infuria pe Viorica Dancila. Votati cum va duce constiinta (VIDEO)

Mihai Neata, primar social-democrat al comunei vrancene Milcovul a transmis pe Facebook un mesaj electoral in care ii indeamna pe alegatori sa voteze cum le dicteaza constiinta, fara a pomeni numele.

Strategia lui Dancila pentru turul doi al prezidentialelor: O vizita in Diaspora, mai multe deplasari in tara si eventuale excluderi din PSD

Presedintele PSD Viorica Dancila a convocat CEX pentru marti dupa amiaza pentru o discutie privind strategia PSD pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 24 noiembrie. Potrivit unor surse.

Dancila - videoconferinta cu presedintii organizatiilor PSD pe tema strategiei pentru turul al doile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, are miercuri, incepand cu ora 17,00, o videoconferinta cu presedi.

PSD a stabilit obiectivele pentru turul doi. Anuntul lui Dancila

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca obiectivul fiecarei organizatii social-democrate va.

Un fost primar PSD a murit la finalul votului pentru prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale.

Primar PSD, surprins cand dadea bani presedintelui unei sectii de votare (VIDEO)

Un primar PSD din judetul Constanta a fost filmat si fotografiat in timp ce-i dadea bani presedintei unei sectii de votare, chiar in fata sectiei. Primarul PSD Stelian Clinciu a fost surprins in fata.

Cote la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Cat castigi daca pariezi pe Viorica Dancila

Casele de pariuri din Romania au afisat cotele pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale. Marea batalie pentru Palatul Cotroceni se da intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Presedintele Romaniei este mare favorit la pariuri, dar cei care isi pun banii pe Viorica Dancila pot castiga o suma uriasa, daca liderul PSD castiga alegerile. Viorica Dancila .

Un fost primar PSD a murit dupa votul la prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale. Gheorghe Huple a suferit un atac de cord.

MAE a comunicat AEP necesarul materialelor de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale: 4.608.175 buletine de vot si 2.866.260 timbre autocolante

Ministerul Afacerilor Externe a comunicat Autoritatii Electorale Permanente necesarul materialelor de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. in conformitate cu atributiile ce revin Ministerului.

Sedinta de urgenta la PNL. Liberalii hotarasc strategia de campanie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Liberalii se reunesc in sedinta saptamanala a Biroului Executiv in care vor prezenta si aproba strategia de campanie pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dupa ce aceasta a fost discutata cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )