Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cote la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Cat castigi daca pariezi pe Viorica Dancila

Playtech Playtech,
Cote la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Cat castigi daca pariezi pe Viorica Dancila

Casele de pariuri din Romania au afisat cotele pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale. Marea batalie pentru Palatul Cotroceni se da intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Presedintele Romaniei este mare favorit la pariuri, dar cei care isi pun banii pe Viorica Dancila pot castiga o suma uriasa, daca liderul PSD castiga alegerile. Viorica Dancila . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ.

Povestea frumoasa din spatele mesajului Mi-e dor de tine scris la Londra in preajma alegerilor prezidentiale 2019

Un mesaj emotionant scris in limba romana in districtul financiar Canary Wharf din Londra a devenit ieri viral pe internet, in ziua in care diaspora romaneasca vota in numar record pentru alegerile prezidentiale din 2019. Pentru ca acel mesaj Mi-e dor de tine mi-a adus aminte de casa si de fetita mea am cautat sa vad cine este autorul mesajului si care este povestea acestuia.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Patriarhul Daniel a votat. Ce a facut acesta dupa ce a pus stampila - FOTO

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, pentru turul I al alegerilor prezidentiale. Parintele Patriarh.

Ce cote au Iohannis si Dancila la casele de pariuri, in turul doi. Ponta a pierdut in 2014 din aceasta cauza!

Turul 1 al alegerilor prezidentiale s-a terminat, iar Romania stie pe cine va miza in cel de-al doilea tur de scrutin, programat peste doua saptamani, duminica, pe 24 noiembrie, scrie Libertatea. Chiar daca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta pe ore la turul I al alegerilor prezidentiale

Pana la ora 10,00, prezenta la vot pe tara la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014 a fost de 6,55%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). in mediul urban prezenta la urne a.

Ce masuri ia Viorica Dancila, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cum planuieste sa ii ia fata lui Iohannis

Viorica Dancila vrea sa participe la o dezbatere electorala cu adversarul din turul 2 al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis. Presedintele PSD a anuntat ca ii va trimite o scrisoare presedintelui Romaniei si il va invita sa vorbeasca impreuna despre lucrurile pe care cei doi le-au realizat pentru romani. Viorica Dancila vrea dezbatere electorala cu adversarul .

Orban stie deja ce scor va obtine Iohannis in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Declaratii surprinzatoare despre viitorul presedinte al Romaniei

Ludovic Orban a facut declaratii uluitoare, strans legate de ce scor va obtine Klaus Iohannis, in cel de-al doilea tur al prezidentialelor. Actualul premier a vorbit despre urmatorul tur al scrutinului, ce urmeaza pentru partidul sau, PNL, si le-a multumit tuturor romanilor care au mers la vot, in cadrul alegerilor prezidentiale. Scrutinul s-a desfasurat incepand .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce-si reproseaza Viorica Dancila, dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a declarat, duminica, dupa aflarea rezultatelor exit-poll privind alegerile prezidentiale, ca isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa ajunga in.

Dacian Ciolos, anunt important! Pe cine va sustine USR-Plus in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Dacian Ciolos a anuntat ca alianta USR-Plus il va sustine pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa ce Dan Barna a obtinut doar 14,19% din voturi si nu a trecut de primul tur. Ciolos a precizat ca este necesara o discutie cu privire la proiectul presedintelui Romaniei. Dacian Ciolos anunta .

Mircea Badea stie deja ce se va intampla in turul 2 al alegerilor prezidentiale: Am renuntat sa mai astept o urma de inteligenta

Mircea Badea a abordat iarasi tema alegerilor prezidentiale, in acesta luni, la o zi dupa inchiderea sectiilor de vot, din tara si diaspora. Romanii au mers duminica sa isi aleaga viitorul conducator, iar potrivit rezultatelor finale publicate de BEC, Klaus Iohannis ar conduce detasat in lupta electorala. Mircea Badea stie deja ce se va intampla .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )