Libnet.ro
UNICEF

22:45

Messi sau Ronaldo? FIFA a anuntat care este cel mai bun fotbalist din 2017 si cum arata echipa ideala a acestui an

Adevărul Adevărul,
Messi sau Ronaldo? FIFA a anuntat care este cel mai bun fotbalist din 2017 si cum arata echipa ideala a acestui an

La gala FIFA de la Londra a fost acordat premiul The Best, celui care a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2017. continuă pe Adevărul

Draga Olteanu Matei implineste 84 de ani. Care este cel mai mare regret al sau

Draga Olteanu Matei a avut o casnicie cum unii doar viseaza. Timp de 44 de ani, ea si medicul Ion Matei au fost fericiti unul langa altul, iar de cand sotul ei a murit, actrita nu isi mai.

Cine este cel mai bun FOTBALIST al lumii? FIFA abia a facut anuntul (FOTO)

Ceilalti doi finalisti pentru premiul de cel mai bun fotbalist au fostLionel MessisiNeymar. Va multumesc pentru ca m-ati votat. Vreau sa le multumesc celor de la Real Madrid pentru sp.

Un ROMAN, printre VICTIMELE atacului de la Munchen. Care este starea sa

Noi informatii despre oamenii injunghiati, sambata dimineata, in atacul din apropierea unei statii de metrou din Munchen. Autoritatile au anuntat un nou bilant, fiind vorba de opt.

Care este legatura dintre un nivel ridicat de inflamatie in organism si aparitia gandurilor suicidale

De-a lungul timpului, cercetarile de specialitate au subliniat din ce in ce mai mult faptul ca un nivel ridicat de inflamatie in organism este cauza principala a declansarii feluritelor afectiuni. S-a stabilit ca inflamatia poate aparea la nivelul oricarui organ intern, contribuind astfel de aparitia ateroclerozei, a atacurilor de cord, astmului si diabetului. Exista tot mai multe dovezi ca inflamatia cronica este asociata cu un nivel ridicat de inflamatie la nivelul creierului, este de parere John H. Krystal, profesor de psihiatrie la Universitatea Yale. Un studiu publicat recent in jurnalul de specialitate Biological Psychiatry sugereaza o puternica asociere intre inflamatia creierului si aparitia mai multor forme de depresie, in special prezenta gandurilor suicidale, scrie health. usnews. com.

Are familia lui, dar iata care este femeia pentru care Gigi Becali ar lasa totul!

Si-au facut propria cariera, au familile lor, insa pentru o singura persoana sunt in stare sa renunte la tot! Este vorba despre cea care le-a dat viata. Urmariti un material special, realiza.

A fost arestat dupa ce a postat Buna dimineata pe Facebook. Care este explicatia politistilor

Politia israeliana a arestat din greseala, apoi a eliberat un palestinian care postase pe Facebook Buna dimineata in araba, dupa ce algoritmul retelei de socializare a tradus eronat.

incepe faza finala a procesului in care este judecata Elena Udrea. Sentinta va fi definitiva

La Curtea Suprema incepe, luni, faza finala a procesului Gala Bute, in care sunt judecati Elena Udrea si Rudel Obreja.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )