Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un ROMAN, printre VICTIMELE atacului de la Munchen. Care este starea sa

B1 B1,
Un ROMAN, printre VICTIMELE atacului de la Munchen. Care este starea sa

Noi informatii despre oamenii injunghiati, sambata dimineata, in atacul din apropierea unei statii de metrou din Munchen. Autoritatile au anuntat un nou bilant, fiind vorba de opt. continuă pe B1

Un roman, printre victimele atacului de la Munchen

Un roman se afla printre victimele atacului de la Munchen, scrie Le Monde, care spune ca opt persoane au suferit rani usoare dupa ce au fost atacate cu un cutit, noteaza News. ro. Atacatorul, care a fost retinut, are 33 de ani si este cunoscut fortelor de ordine pentru acte de violenta si furt, el parand ca sufera si de afectiuni psihice.

Un roman se afla printre victimele atacului din Munchen

Un roman se afla printre victimele atacului de sambata dimineata din Munchen. Bilantul actualizat al autoritatilor indica opt raniti, printre care si un roman. Niciuna dintre victime nu.

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un camp din Alba. Care este starea pilotului

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un camp deschis, in apropierea localitatii Vintu de Jos din judetul Alba.

ATENTIE, SOFERI! Care este cea mai noua teapa la care poti fi victima daca ai o masina

Romania este o tara in care hotii si talharii sunt la drumul mare. De la metoda accidentul si pana la furtul banilor de pe card, oamenii au mereu parte de surprize neplacute care ii lasa fara bani. Iar soferii sunt o tinta excelenta pentru hotii care s-au specializat pe urmatoarele talharii la care trebuie sa avem grija.

Care este karma ta in functie de zodie! Ce provocari vei intalni pe parcursul vietii

Astrologia indiana sustine ca zodia in care esti nascuta determina karma pe care o urmezi si provocarile pe care le vei intalni pe parcursul vietii. Berbec Provocarea vietii tale este sa pui o alta persoana pe.

Prima tara din Uniunea Europeana care vrea sa renunte la schimbarea orei. Care este motivul

Polonia ar putea deveni singura tara din Uniunea Europeanacare va renunta la schimbarea de doua ori pe an a orei, potrivit Gandul. Cei care au propus acest proiect de lege sustin ca schimbarea orei.

Care este mai buna: MOTORINA sau BENZINA?

Soferii din Romania sunt impartiti in doua tabere: cei care conduc o masina pe benzina si cei care conduc o masina diesel. Toata lumea spune ca masina pe care o conduce el e cea mai buna. Dar tu ce parere ai?.

USR cere coalitiei de guvernarea PSD - ALDE sa opreasca experimentul Misa la care este supusa economia Romaniei

Uniunea Salvati Romania au transmis un comunicat de presa privind anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Misa pe tema taxei de solidaritate, despre care spun ca arata incompetenta guvernului, considerand ca guvernarea PSD-ALDE recurge la masuri fiscale disperate.

Ministrul de Interne al Portugaliei, Constanca Urbano, a demisionat in urma incendiilor devastatoare. Care este bilantul dezastrului natural

Ministrul de Interne al Portugaliei, Constanca Urbano de Sousa, si-a dat demisia, miercuri, in urma incendiilor devastatoare care au provocat moartea a peste o suta de persoane in ultimele luni, relateaza site-ul agentiei Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )