Libnet.ro
UNICEF

15:30

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea in Romania a unui spital de oncologie pediatrica

ADPM ADPM,
Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea in Romania a unui spital de oncologie pediatrica

Membrii formatiei Metallica au donat 250. 000 de euro Asociatiei Daruieste Viata. Banii vor fi foositi pentru construirea primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania. continuă pe ADPM

Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul oncologic pentru copii construit de asociatia Daruieste viata

Formatia americana Metallica, aflata la Bucuresti miercuri seara, pentru a sustine un concert pe Arena Nationala, s-a alaturat initiativei NoiFacemUnSpital si a donat suma de 250. 000 de euro.

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din Romania

Trupa Metallica a donat 250. 000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din Romania. Americanii se afla, miercuri, la Bucuresti unde sustin un concert pe Arena.

Trupa Metallica, donatie de 250.000 de euro pentru spitalul oncologic pentru copii, construit de Daruieste viata

Trupa Metallica, prin fundatia sa All Within My Hands, a donat 250. 000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, proiect al Oanei Gheorghiu si Carmen Uscatu de la Daruieste viata. VIDEOREPORTAJ Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, de la noi facem un spital la un fenomen social: in Romania se pot face lucruri, putem pune presiune pe politicieni, se pot face si spitale, si autostrazi, si scoli.

Britanicii au cheltuit patru miliarde de euro pentru provizii in cazul unui Brexit fara un acord

Cetatenii britanici au cheltuit peste patru miliarde de euro pentru a-si face provizii in cazul in care un eventual Brexit fara un acord ar produce dificultati in aprovizionarea cu produse de baza, potrivit Euronews, preluata de Mediafax.

Metallica a donat suma de 250.000 de euro pentru constructia primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania

Trupa Metallica a donat suma de 250. 000 de euro pentru constructia primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania, alaturandu-se astfel initiativei NoiFacemUnSpital, a anuntat pe Facebook As.

Atentie mare daca pleci in Turcia si ai abonament la Orange sau Telekom. Poti plati chiar si 7 euro pentru un singur megabyte!

Cred ca 9 din 10 romani care calatoresc in strainatate, au grija ca inainte de a se urca in avion sa-si dezactiveze traficul de date. Adica sa taie internetul, pentru ca daca nu o fac s-ar putea trezi cu facturi astronomice la intoarcere. Iar al 10-lea, fie uita, fie are telefonul platit de .

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Spania se va disputa cu casa inchisa

Tricolorii vor intalni Spania, fosta campioana europeana si mondiala, pe 5 septembrie, in fata unei Arene Nationale pline. Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achizitionate online, astfel ca 50. 000 de spectatori, capacitatea permisa la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020, informeaza frf. ro.

Fond de investitii de 66 de milioane Euro pentru firme IT

Startup-uri IT din Europa, inclusiv romanesti, vor putea obtine finantari dintr-un nou fond de investitii, de 66 de milioane de euro in total, lansat joi de o companie de capital de risc olandeza.

Drone de 900.000 de euro pentru Politia Romana. Refuza sa dea amanunte

Politia Romana se pregateste sa cheltuiasca 900. 000 de euro pe drone. De ce este alocata o suma atat de mare de bani si pentru ce vor fi folosite? Politia a evitat sa ofere detalii clare, in ciuda insistentelor Ziare. com.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )