Libnet.ro
UNICEF

23:15

METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

UPDATE METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Codul galben de ceata, valabil in mai multe judete din tara, a fost ridicat

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. Avertizarile au fost valabile la primele ore ale diminetii, in intervalul orar 6.

METEO Avertizare de cod galben de ceata pentru cinci judete din Moldova, inclusiv pentru drumul E65

Cinci judete din estul tarii, inclusiv drumul european 65 si drumurile nationale se afla, pana la ora 12. 00 sub avertizare de cod galben de ceata.

Mai multe strazi din Bucuresti raman fara curent electric in noaptea aceasta

Enel anunta intreruperea curentului electric in mai multe zone din Capitala, din cauza lucrarilor de modernizare si reabilitare a retelei de distributie.

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

Cod GALBEN de ceata pentru OPT Judete si Bucuresti. ...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari nowcasting referitoare la ceata care va determina reducerea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Ceata ingreuneaza circulatia pe Auto Primul avertisment este valabil pana la ora 9. 00 si sunt vizate judetele Ialomita, Braila, Ilfov, zona joasa a judetelor Prahova, Buzau si zona periferica a Capitalei. Al doilea cod galben este valabil pana la ora 9. 45, local, in judetele Iasi, Vaslui .

Cod Galben de ceata si vizibilitate scazuta in 8 judete si in zona periferica a Capitalei

ANM a emis, marti dimineata, doua atentionari de cod galben de ceata pentru opt judete din Muntenia si Moldova, inclusiv pe o serie de drumuri nationale si judetene aferente, dar si pentru zona periferica.

Cod galben de ceata pentru opt judete si Capitala

Meteorologii au emis marti dimineata doua avertizari cod galben de ceata pentru judetele Iasi, Vaslui, Galati, Ialomita, Braila, Ilfov, zona joasa a judetelor Prahova, Buzau si indeosebi zona periferica.

Mai multe state din Golf vor depista medical homosexualii pentru a nu le permite sa treaca frontiera

Tarile membre al Consiliului de Cooperare al Golfului CCG) vor folosi un test medical pentru a depista homosexualii si a le impiedica astfel accesul dincolo de frontiere, anunta un oficial al Kuwaitului,.

Cod GALBEN de CEATA. Cinci judete, afectate.

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de ceata, pentru judetele Bacau, Vaslui, Galati, Neamt, si Vrancea. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), avertizarea este valabila pana la ora 12. Local se vor semnala ceata cu vizibilitate redusa, sub 200 de metri, iar in unele locuri vizibilitatea poate scadea sub 50 de metri. Pe alocuri, in zonele indicate, poate aparea si burnita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )