Libnet.ro
UNICEF

09:45

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Georgescu face un nou exit: vinde Avangate catre fondul de investitii Francisco Partners

GECAD Group anunta vanzarea in proportie de 100% a actiunilor detinute la furnizor global de solutii ecommerce Avangate, catre compania americana de investitii financiare Francisco Partners, pentru o suma ce nu a fost facuta publica. Radu Georgescu face un nou exit, al treilea, cel mai cunoscut fiind cel in care vindea RAV Antivirus catre Microsoft, acum 10 ani. Avangate a luat nastere in 2006.

Cele mai spectaculoase piscine din lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta intr-o destinatie indepartata precum Bali, Thailanda sau Malaezia, fie ca visezi la o destinatie ceva mai la indemana, precum Grecia sau Italia, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

Se inchid cele mai aglomerate strazi din City of London: schimbari mari in cartierul financiar londonez

Doua dintre cele mai aglomerate strazi din cartierul financiar City of London, entitatea administrativa a capitalei britanice, vor fi inchise traficului rutier. Decizia face parte dintr-un proiect urbanistic de 10 milioane de lire al administratorului.

Peste 11.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai multe sunt pentru persoanele cu studii medii

Persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca li s-au pus la dispozitie peste 11. 000 de joburi la nivel national, prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile pentru cei cu studii medii, profesionale si pentru lucratorii necalificati.

Castigul salarial mediu net a scazut in august cu 31 de lei. Care sunt domeniile cu cele mai semnificative scaderi ale veniturilor

Castigul salarial mediu nominal net a fost in luna august de 1. 604 lei, in scadere cu 31 de lei -1,9%) fata de luna precedenta, cele mai mari valori consemnandu-se in extractia petrolului brut si a gazelor.

Bucurestiul, lider in topul judetelor cu cele mai mari datorii la banci

Capitala este lider in topul judetelor cu cele mai mari datorii la banci. Ierarhia jurnalistilor de la Ziarul Financiar este facuta in functie de credite si depozite dupa 5 ani de criza. Clujul si Constanta.

SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Maestrul Virgil Ogasanu, invitatul lui Adrian Ursu in editia speciala de duminica a Secvential, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente pentru Romania, cutremurul din 1977. Actorul a explicat c.

Femeile se simt cele mai urate luni, iar companiile de frumusete se folosesc de aceasta informatie

Ziua de luni urmeaza dupa un weekend lung si plin care, de cele mai multe ori, ne scurg de energie. Un alt motiv pentru care lunea este atat de detestata este faptul ca femeile se simt cel mai putin atragatoare, potrivit unui studiu, iar informatia este folosita de companiile producatoare de cosmetice.

Topul zonelor cu cele mai ieftine locuinte din Capitala

Cele mai ieftine locuinte din Capitala sunt situate in partea de sud a orasului, acestea au preturi incepand cu 18. 000 de euro pentru garsoniere, fiind si cele mai vandute unitati locative in prezent,.

Unul din cele mai vechi coruri din Romania concerteaza sambata la Peles

In sala de muzica a Castelului Peles vor rasuna lucrari ale unor compozitori din secolele XVII XIX, in interpretarea unuia dintre cele mai vechi ansambluri vocale din Romania, Corul Bisericii Evanghelice Cetate din Cisnadie.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )