Libnet.ro
UNICEF

13:30

METEO Cod galben de furtuni in 33 de judete din tara, inclusiv Bucuresti

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de furtuni in 33 de judete din tara, inclusiv Bucuresti

Atentionarea Cod galben de furtuni, emisa duminica, a fost extinsa luni dimineata. Autoritatea Nationala de Meteorologie ANM) informeaza ca vor fi afectate 33 de judete, inclusiv Municipiul Bucuresti. Avertizarea va expira maine dimineata. continuă pe Adevărul

ALERTA Cod galben de ploi si fulgere in Capitala si mai multe judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis atentionare de Cod galben de ploi pentru Capitala si alte trei judete.

Baraganul, sub cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale

Meteorologii au extins, luni, codul galben de instabilitate atmosferica, doar opt judete din tara ramanand in afara ariei de manifestare a fenomenelor periculoase.

Alerta de ultima ora de la meteorologi: Cod galben de fenomene violente in Baragan

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o atentionare meteo cod galben de furtuni pentru Bucuresti, Ilfov, Ialomita si Calarasi. se anunta fenomene meteo violente, inm intervalul 14. 30, in dipa-amiaza zilei de vineri, 17 mai.

ALERTA. Cod galben de furtuna in cinci judete, pana la 10:30

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pana la ora 10:30. Potrivit meteorolo.

ALERTA METEO Furtuni in toata tara, pana marti. Cod Galben de vijelii si ploi puternice in Moldova, pana duminica dimineata

Vremea continua sa fie foarte urata, cel putin pana marti, la nivelul intregii tarii, in timp ce Moldova se va afla sub o avertizare cod galben de vijelii si ploi puternice de sambata de la pranz pana duminica dimineata.

Cod galben de ploi si furtuni in 16 judete, pana duminica dimineata / ANM a emis si o informare de instabilitate atmosferica, valabila in aproape toata tara pana marti

Adminsitratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata, valabil de sambata, ora 12. 00 si pana duminica, ora 06. 00, in 16 judete.

Furtunile pun stapanire pe tara: Cod galben emis de meteorologi pentru 16 judete (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata pentru 16 judete de sambata, ora 12, pana duminica, la.

Avertizare meteo pentru Dambovita. Este cod galben de ploi abundente, vijelii si grindina

Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de ploi abundente, chiar torentiale, intensificari ale vantului, descarcari electrice, vijelii si grindina, valabila pana vineri dimineata, in 12 judete din sudul tarii. De altfel, vor fi ploi si vant puternic in intreaga tara, pana duminica dimineata.

Furtunile pun stapanire pe Romania: Cod galben de vijelii in jumatate de tara

Vremea rea continua sa puna stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, doua atentionari tip cod galben valabile pana marti dimineata, la ora 06. Prima.

Cod galben de ploi insemnate pentru 16 judete, pana duminica dimineata. Cum va fi vremea in Capitala?

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 16 judete, valabila de sambata, ora 12:00, pana duminica, la ora 6:00, precum si o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2981 seconds )