Libnet.ro
UNICEF

20:45

METEO Cod galben de inundatii in zece judete. Care sunt zonele afectate

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de inundatii in zece judete. Care sunt zonele afectate

Hidrologii au emis, luni, mai multe avertizari Cod galben de inundatii, pana la ora 16:00, pentru rauri din mai multe bazine hidrografice, urmand a fi afectate zone din zece judete. Specialistii precizeaza ca pot fi depasite cotele de atentie. continuă pe Adevărul

Avertizare de cod galben de inundatii pentru rauri din sase judete. Care sunt zonele vizate

Hidrologii au emis, duminica, noi avertizari Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Botosani, Arges, Sibiu, Brasov, Harghita si Covasna, valabile pana luni dimineata, la ora 9.

ALERTA METEO: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 21 de judete pana luni seara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vijelii si ploi torentiale, valabila de duminica, ora 13:00, pana luni seara la ora 21:00. Sunt vizate 21 de judete din zona Carpatilor.

Avertizare meteo! Cod galben si portocaliu de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

ANM a emis mai multe avertizari cod galben. Care sunt judetele avertizate si ce fenomene meteo se asteapta

Meterologii vin cu vesti proaste la sfarsit de saptamana. ANM a emis mai multe avertizari cod galben de vreme rea. Asta inseamna ca vremea va fi capricioasa in mai multe regiuni din tara. ANM a emis un cod galben de vreme rea, valabil pana luni seara, 15 iulie, la ora 21. Potrivit meteorologilor, sunt asteptatecantitati .

Peste 20 de judete, sub atentionare de Cod Galben de duminica pana luni: Meteorologii anunta instabilitate atmosferica si ploi

Meteorologii au emis duminica o atentionare de Cod Galben de cantitati de apa insemnate si manifestari de instabilitate atmosferica, valabila de pe 14 iulie, ora 13. 00, pana luni la ora 21. 00, in peste 20 de judete, care vor fi afectate total sau partial, din tara.

Cod Galben de vreme instabila in Moldova

Meteorologii au emis avertizare cod galben de vreme instabila pentru ziua de astazi, 15 iulie, de la ora 14. 30, si pana maine, ora 00. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe arii extinse se prevad descarcari electrice, izolat averse de la 15 la 25 litri de apa pe metru patrat, vijelie in rafale de pana la 15-20 metri pe secunda.

ANM: Municipiul Bucuresti si judetul Ifov, sub avertizare de Cod galben

Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov se afla, duminica, pana la 16. 30, sub avertizare de Cod Galben.

ANM: Cod galben de instabilitate atmosferica in trei zone din Oltenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in zone din Oltenia pe durata orei urmatoare. Potrivit meteorologilor, pana.

Cod galben de furtuna in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod galben .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )