Libnet.ro
UNICEF

05:00

METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Cand se opresc ploile

Adevărul Adevărul,
METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Cand se opresc ploile

In urmatoarele zile nu vom scapa de ploi. Va ploua abundent in zonele de nord-vest, sud si sud-vest ale tarii. Dupa 12 august va ploua torential in centrul si in nordul tarii, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani. Dupa caldura, vin ploile

VREMEA va fi intr-un proces de incalzire pana pe 8 august, cand se vor inregistra temperaturi in jur de 30 de grade Celsius, dar si averse, dupa care temperaturile vor scadea in urmatoarele doua zile.

ADIO, VARA! Prognoza METEO pe urmatoarele doua saptamani. Vesti TRISTE de la meteorologi

Vremeava fi intr-un proces de incalzire pana pe 8 august, cand se vor inregistra temperaturi in jur de 30 de grade Celsius, dar si averse, dupa care temperaturile vor scadea in urmatoarele doua zile.

Cea mai eficienta dieta! Slabesti patru kilograme, in doua saptamani, fara sa te infometezi

Nu ai plecat inca in concediu, dar iti doresti sa ai o silueta de invidiat? Atunci trebuie sa incerci aceasta dieta de vara, ce este super eficienta si care te ajuta sa dai jos patru kilograme, in doar doua saptamani.

A 33-a zi in care cardul de sanatate nu functioneaza. Primul anunt al CNAS dupa doua saptamani de tacere: se lucreaza la remedierea problemelor din 25 iulie, adica abia din a 25-a zi a crizei

Vineri este cea de-a 33-a zi in care Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate PIAS) nu functioneaza. in noaptea de joi spre vineri, CNAS, institutia responsabila pentru functionarea sistemului, a facut primul anunt dupa doua saptamani de tacere: o echipa mixta formata din specialisti IT din sistemul de sanatate si parteneri lucreaza pentru a remedia disfunctionalitatile incepand din data de 25 iulie, adica abia din cea de-a 25-a zi de la izbucnirea crizei fara precedent a plaformei PIAS - cea mai grava avarie de la introducerea cardului de sanatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )