Libnet.ro
UNICEF

05:15

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani. Prognoza ANM pentru luna SEPTEMBRIE

B1 B1,
METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani. Prognoza ANM pentru luna SEPTEMBRIE

Temperaturi ridicate in urmatoarea luna. Meteorologii anunta ca pana in data de 24 septembrie vremea va fi frumoasa, cu precipitatii in normele climatologice. Vremea in saptamana 27 august 3. continuă pe B1

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

Valorile termice medii prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani se vor situa, in general, peste normele climatologice ale intervalului, in timp ce, la nivel de precipitatii, estimarile.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: inceput de toamna cu temperaturi ridicate

Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani 27 august - 9 septembrie) o vreme calda, cu temperaturi medii diurne in crestere chiar si in primele zile ale lunii septembrie. Cat priveste precipitatiile, acestea vor fi prezente pe arii mai extinse spre finalul lunii august si doar sporadic dupa 2 septembrie, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

VREMEA in SEPTEMBRIE. Prognoza meteo pentru inceputul lunii viitoare

VREMEA in SEPTEMBRIE Valorile termice medii prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani se vor situa, in general, peste normele climatologice ale intervalului, in timp ce, la nivel de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )