Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO din batrani pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Zile senine si calde in perioada Pastelui

Antena3 Antena3,
METEO din batrani pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Zile senine si calde in perioada Pastelui

Mihai Voropchievici a prezentat sambata meteo din batrani pentru toata luna aprilie. in perioada 1-4 aprileie vreme frumoasa dar cu vant, din 5 pana in 8 aprilie, noaptea va fi. continuă pe Antena3

VREMEA din batrani pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Zile senine si calde in perioada Pastelui

Mihai Voropchievici a prezentat sambata meteo din batrani pentru toata luna aprilie. in perioada 1-4 aprileie vreme frumoasa dar cu vant, din 5 pana in 8 aprilie, noaptea va fi.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru luna aprilie. Berbecii pot fi tradati, Leii trec prin momente dificile

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrelor pentru luna aprilie. HOROSCOP BERBEC Marte, patronul vostru astral paraseste zodia Taurului si intra in Gemeni. Cum Mercur a revenit.

HOROSCOP RUNE pentru luna aprilie 2019, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt castigatori, Sagetatorii au o luna de vis

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna aprilie. Berbec - are o luna de cadouri si favoruri. Toata lumea ii ofera cate ceva. Taur - luna.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care iti umplu portofelul cu multi bani. Cu cine trebuie sa te asociezi in afaceri

Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri ascunse combinatiile de zodii care sunt bune pentru fiecare nativ, ca sa aiba portofelul plin. Berbec - isi asuma riscuri si stie ca ii va.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Zodiile care iti umplu portofelul cu bani. Cu cine trebuie sa te asociezi in afaceri

Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri ascunse combinatiile de zodii care sunt bune pentru fiecare nativ, ca sa aiba portofelul plin. Berbec - isi asuma riscuri si stie ca ii va.

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre numerele compatibilitatii: ce insemna cifra opt

Mihai Voropchievici a explicat la Magia Zilei ce inseamna compatibilitatiile in functie de cifra de destin,dar si semnificatiacifrei optin cuplu. Partenerii cu numarul opt au o relatie .

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Aprilie de cosmar. Nu le merge nimic bine

Luna Aprilie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR- Simti ca nu iti gasesti locul. Esti trista si melancolica. Ai nevoie sa ierti si sa lasi trecutul in urma. A venit.

HOROSCOP pentru toata luna aprilie. Berbecii sunt gata de lupta, Racii trebuie sa se concentreze pe cariera

HOROSCOP A patra luna din an se anunta cu provocari pentru majoritatea zodiilor. Totusi, unele au parte de noroc cu carul. HOROSCOP BERBEC Luna aceasta este despre lupte. Ai o multime de energie si esti gata.

Horoscop. Zodia care isi ia adio de la bani in luna aprilie

Aprilie bate la usa si nu vine cu vesti bune pentru o zodie in ceea ce priveste planul financiar. Daca in aprilie o zodie spera ca poate castiga bani in plus, planurile ei vor fi, din pacate, stricate.

Rabla 2019. Programul demareaza in luna aprilie. Anuntul facut de ministrul Mediului

Rabla 2019 demareaza in aprilie. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, la Income. Potrivit Gratielei Gavrilescu, aproximativ 35. 000 de romani, persoane fizice sau juridice, vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )