Libnet.ro
UNICEF

19:15

METEO Mai multe judete din tara se afla sub informare de ploi abundente

Adevărul Adevărul,
METEO Mai multe judete din tara se afla sub informare de ploi abundente

O informare de vremea rea, emisa sambata de meteorologi, este valabila pana luni seara la ora 22. Specialistii au anuntat ploi insemnate cantitativ in toata tara. De asemenea, de marti vremea se va raci pe teritoriul Romaniei, in special in sudul si estul tarii. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod galben de furtuni emis pentru 11 judete din tara

Mai multe judete se afla, de luni dimineata si pana marti dimineata, sub Cod galben de ploi insemnate cantitativ. Specialistii au anuntat cantitati de apa ce pot depasi, izolat,40-50 de litri pe metru patrat.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic pentru 11 judete din nordul si vestul tarii (FOTO)

Unsprezece judete din nordul si vestul tarii sunt, de luni pana marti dimineata, sub avertizare cod galben de ploi, iar de marti dimineata pana miercuri dimineata, temperaturile vor scadea accentuat.

ANOFM: Peste 19.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 19. 000 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Ialomita, Suceava, Mehedinti , informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Toata Romania ar putea ARDE pe o adancime de doi metri. Locul de la noi din tara cu o energie fantastica

Semnificatia Carpatilor este asemanatoare in mai multe scrieri vechi. Astfel in sumeriana KUR-PAT inseamna Muntele Printilor si aminteste ca inainte de Potop, au domnit opt regi in cinci orase, timp de.

Statul Islamic pregatea atentate in Belgia: Mai multe persoane au fost arestate

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho. Potrivit sursei citate,.

Mai multe EXPLOZII au avut loc sambata la o uzina de armament din Donetk

Mai multe explozii au avut loc, sambata dimineata, la o uzina de armament din regiunea separatista ucraineana Donetk, afirma surse citate de AFP, conform Mediafax. Primele explozii au fost auzite la ora 9.

Accident grav la Bacau: Un tren a lovit un TIR. Un vagon a deraiat. Soferul autotrenului a murit, mai multe persoane au fost ranite

Un barbat a murit si mai multe persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in apropiere de Bacau, dupa ce un TIR a fost lovit de un tren. Primul vagon al garniturii a deraiat Stire in curs de actualizare .

Suspect retinut dupa ce un barbat a fost omorat in cel mai mare parc din Constanta

Politistii sustin ca barbatul a fost omoratin bataie, cu mai multe lovituri primite in cap, suspectat de producerea faptei este Aurel Gheorghe, in varsta de 43 de ani din Constanta.

Cum distrug turistii cele mai frumoase pesteri din Romania

Speologii romani si norvegieni vor studia efectele pe care vizitele turistilor le au asupra microclimatelor din cinci dintre cele mai importante pesteri din Romania.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )