Libnet.ro
UNICEF

22:45

METEO Vreme calda, dar instabila, duminica. Ploi torentiale, vijelii si grindina, luni si marti

Adevărul Adevărul,
METEO Vreme calda, dar instabila, duminica. Ploi torentiale, vijelii si grindina, luni si marti

Meteorologii anunta ca duminica vremea va fi instabila, temperaturile fiind insa in continuare in crestere. Sunt posibile ploi torentiale si vijelii, dar si conditii de grindina. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie: Vreme calda, dar instabila

Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie. Meteorologii anunta ca si in aceasta zi vremea va fi instabila, dar temperaturile vor ramane in continuare in crestere. Cerul va fi noros si sunt posibile ploi torentiale si vijelii. De asemenea, vor fi conditii de grindina. Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie Zonele in care exista cea mai [] .

Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie: Cum va fi vremea in tara

Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie. Meteorologii anunta ca si in aceasta zi vremea va fi instabila, dar temperaturile vor ramane in continuare in crestere. Cerul va fi noros si sunt posibile ploi torentiale si vijelii. De asemenea, vor fi conditii de grindina. UPDATE ANM a emis cod portocaliu de ploi abundente si instabilitate [] .

METEO 37 de judete, sub Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vant puternic, vijelii si grindina

Meteorologii au emis joi o noua atentionare meteo de instabilitate atmosferica, anuntand ploi torentiale pana luni, descarcari electrice,intensificari ale vantului, vijelii si grindina.

Prognoza meteo nefavorabila pentru Bucuresti in ziua vizitei papale: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Vineri, ziua cand Papa Francisc vine la Bucuresti, vremea se anunta deosebit de nefavorabila, Administratia Nationala de Meteorologie estimand ca in a doua parte a zilei vor fi ploi torentiale, vijelii, fiind posibila si aparitia grindinei.

Alerta de vreme rea a fost extinsa: Se anunta vijelii, grindina si ploi torentiale. Cod galben pentru cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Meteorologii au anuntat ca instabilitatea atmosferica se va mentine in majoritatea regiunilor tarii pana in 3 iunie. De joi la pranz, va fi in vigoare o avertizare Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina in Maramures, Moldova, Transilvania, local in Muntenia si Dobrogea, precum si in zonele de deal si de munte.

Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara / 37 de judete, sub cod galben pana luni dimineata

Meteorologii au emis joi o noua atentionare meteo de instabilitate atmosferica, anuntand ca pana luni vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, in aproape toata tara. De asemenea, de la ora 12. 00 si pana luni dimineata, 37 de judete se vor afla sub cod galben de grindina, vijelii si averse torentiale.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in 11 judete, pana luni la ora 12:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabila in 11 judete din centrul si sudul tarii, pana luni la ora.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii pana marti dimineata

Meteorologii au actualizat sambata prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, temperaturile.

Ploi torentiale si vijelii in Capitala, pana marti dimineata

Pana marti dimineata, in Capitala vor fi ploi torentiale, cu descarcari electrice, vijelii si grindina, anunta meteorologii. Temperaturile minime se vor situa intre 15 si 17 grade Celsius, iar cele maxime intre 24 si 28 de grade Celsius.

FOTO VIDEO Ploi torentiale la Cluj. Au fost inundate strazi si canalele au fost transformate in fantani artezeiene

Clujul s-a aflat sub cod portocaliu de ploi torentiale de la ora 13. 35, pana la ora 14. Ploile au dat peste cap traficul, au inundat mai multe strazi si au transformat canalele in fantani arteziene. Multe masini au ramas blocate din cauza apei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )