Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteo: vreme inchisa, dar in continuare mai calda decat normalul perioadei

Adevărul Adevărul,
Meteo: vreme inchisa, dar in continuare mai calda decat normalul perioadei

Situata la hotarul dintre toamna si iarna, luna noiembrie mai pastreaza, cel putin in prima sa decada, caracteristici ale sezonului de toamna, dar treptat, spre sfarsitul lunii, lapovita si uneori ninsoarea anunta sosirea iernii. continuă pe Adevărul

Vreme deosebit de calda in weekend.Temperaturi cu peste 10 grade mai mari decat media perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade.

Laptele preferat de oamenii longevivi. Mult mai sanatos decat laptele de vaca, eficient impotriva cancerului

Laptele de capra este mai sanatos decat cel de vaca. Prin compozitia lui, mai bogata in substante benefice decat cel de vaca, laptele de capra are si rolul de a preveni multe boli grave. Laptele de capra.

Camera de Comert Romano-Germana: Cresterea salariilor nu trebuie legata de diploma. Veniturile bugetarilor sunt mult mai mari decat in privat

Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Group si presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, a enumerat noua dintre cele mai impprtante observatii despre intentia Guvernului de a creste salariul minim si de a-l lega de studii si vechimea in munca.

Ce patesti daca nu faci sex doua saptamani. E mult mai grav decat iti inchipui!

Studiile spun ca o perioada de absitenta de doua saptamani poate avea mai multe efecte serioase asupra starii de sanatate si asupra vietii de zi cu zi. Nivelul de stres creste. Sexul elibereaza stresul. Potrivit unui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )