Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vreme deosebit de calda in weekend.Temperaturi cu peste 10 grade mai mari decat media perioadei

Adevărul Adevărul,
Vreme deosebit de calda in weekend.Temperaturi cu peste 10 grade mai mari decat media perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade. continuă pe Adevărul

Vreme foarte calda n weekend, temperaturile vor fi mai mari cu peste 10 grade fata de normalul perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade.

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea anormala. in ce zone lovesc ploile si unde se anunta temperaturi tropicale

Temperaturile anormale de vara, aduse in tara noastra de o masa de aer tropical din nordul Africii, se mentin in urmatoarele zile. Vreme deosebit de calda se anunta si in urmatorea perioada, desi spre sfarsitul saptamanii, Romanai va fi lovita de ploi.

Statul a mprumutat 59,2 miliarde lei, n primele 10 luni. Mai vrea sa atraga circa 13 miliarde lei, n acest an

Ministerul Finantelor Publice MFP) da asigurari ca rezerva financiara in lei si in valuta este de aproximativ 42,1 miliarde lei, acoperind mai mult de 7 luni din necesitatile brute de finantare. De asemenea, mai spune ca nu intampina probleme de lichiditate avand in vedere nivelul rezervei in valuta la dispozitia Trezoreriei Statului si a disponibilitatilor in lei aflate in contul curent general al Trezoreriei Statului pentru acoperirea necesitatilor de finantare rezultate din finantarea deficitului bugetar si refinantarea datoriei publice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )