Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Vremea in Capitala: caniculara si disconfort termic ridicat

Adevărul Adevărul,
METEO Vremea in Capitala: caniculara si disconfort termic ridicat

Meteorologii anunta ca disconfortul termic se va mentine ridicat in urmatoarele zile si temperaturile vor fi caniculare. Indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Vor fi prezente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. continuă pe Adevărul

ANM, noua prognoza pentru Capitala: Vreme calda si disconfort termic ridicat pana marti

Meteorologii au emis o noua prognoza speciala pentru Capitala, valabila de sambata pana marti, la ora 23:00, interval in care vremea va fi frumoasa, cu indice de temperatura-umezeala ridicat. Luni si marti sunt asteptate averse, relateaza Mediafax.

Prognoza meteo: Vremea extrema face prapad in Romania. Cat mai tine canicula si cand se opresc vijeliile devastatoare

Vremea va fi calduroasa, cu disconfort termic ridicat in majoritatea regiunilor, dar instabila. Indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati local in zonele de campie.

Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Nu scapam de ploi

Vineri, 21 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, cu disconfort termic ridicat in majoritatea regiunilor, dar si potentialul pentru instabilitate atmosferica va fi accentuat. Cerul va fi.

Vremea in Capitala: Disconfort termic accentuat in weekend

Vremea ramane calduroasa in Capitala, ajungandu-se la 32 de grade. in weekend, disconfortul termic va fi accentuat, dar se vor inregistra si averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, relateaza Medifax.

Vremea in Capitala, in acest weekend: Se mentin temperaturile de 30-33 de grade Disconfort termic accentuat, dar si ploi

Vremea ramane calduroasa in Capitala, cu temperaturi de pana la 33 de grade in acest weekend. Potrivit meteorologilor, disconfortul termic va fi accentuat, dar seara se vor inregistra ploi torentiale.

Cum ne protejam de canicula si disconfort termic. Recomandarile medicului

Disconfortul termic si canicula pot cauza serioase probleme de sanatate persoanelor cu risc, copiilor si varstnicilor. Medicii recomanda ca acestea sa evite plimbarile prin soare intre orele 11:00 si 17:00 si sa consume minim doi litri de lichide pe zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )