Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Nu scapam de ploi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Nu scapam de ploi

Vineri, 21 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, cu disconfort termic ridicat in majoritatea regiunilor, dar si potentialul pentru instabilitate atmosferica va fi accentuat. Cerul va fi. continuă pe Antena3

Vremea se schimba radical dupa Solstitiul de vara. Prognoza meteo pentru 22 30 iunie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada 22-30 iunie. Se pare ca ne asteapta zile toride si furtuni cu fulgere. Nu scapam de niciun fel de manifestari de instabilitate si de maximele in jurul a celor 30 de grade Celsius ce si-au facut aparitia inca de la inceputul sezonului .

Prognoza meteo pentru miercuri, 19 iunie. De cand scapam de ploi?

Miercuri, 19 iunie, vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice si local in rest va fi si calduroasa, cu disconfort termic.

Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Joi, 20 iunie, vremea va deveni local calduroasa in majoritatea regiunilor, iar instabilitatea atmosferica temporar se va mentine accentuata incepand cu orele amiezii in zonele montane si submontane.

Prognoza meteo pentru marti, 18 iunie. Vremea se schimba radical

Marti, 18 iunie, vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar local indeosebi in regiunile sud-estice va fi si calduroasa, cu disconfort termic ridicat. Vor fi.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 iunie. Taurii au nevoie de indrumare, Gemenii trebuie sa invete din provocarile vietii

Iata pentru VINERI 21 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Vremea calduroasa va persista, iar disconfortul termic se va mentine accentuat. Prognoza meteo pentru weekend

Vineri 21 iunie)vremea va fi in continuare calduroasa, iar in orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maxima va fi de 30. 32 de grade, indicele temperatura-umezeala ITU) va.

Curs valutar BNR, vineri, 21 iunie: Cotatia valutelor internationale in week-end

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, vineri, 21 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din acest week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7233 lei in scadere cu 0,0054) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7595 .

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Zi mare cu trei mari evenimente astrale! Se schimba energia de azi

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 IUNIE 2019; brusc, astazi si incepand de astazi, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 21 IUNIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 21 IUNIE 2019 pentru Zodia Taur -Nu te astepta ca cei cu care vorbesti azi sa discute filosofii sau sa atace subiecte de exceptie, pentru ca dialogul poate fi placut si pe.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 21 IUNIE 2019 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 21 IUNIE 2019 pentru Zodia Berbec -Uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele. Azi primesti o veste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )