Libnet.ro
UNICEF

09:30

Meteo: vremea de Paste si de 1 Mai

Adevărul Adevărul,
Meteo: vremea de Paste si de 1 Mai

Temperaturile vor fi in crestere in aceasta saptamana, sustin meteorologii. Nu vor lipsi insa fenomenele meteo deosebite. Mai exact, in saptamana mare, deasupra Romaniei se va afla un nor de praf saharian, a carui densitate va ajunge la nivelul maxim chiar in Vinerea Mare. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo 22 aprilie 20 mai: Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 22 aprilie 20 mai 2019. Pana dupa Paste, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod normal in aceasta perioada a anului, insa vremea se va incalzi incepand cu primele zile ale lunii mai. Prognoza meteo 22-29 aprilie. Vreme instabila de Paste Valorile termice [] .

Prognoza meteo 23 aprilie 20 mai: Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 23 aprilie 20 mai 2019. Pana dupa Paste, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod normal in aceasta perioada a anului, insa vremea se va incalzi incepand cu primele zile ale lunii mai. Prognoza meteo 23-29 aprilie. Vreme instabila de Paste Valorile termice [] .

Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai

Vremea va fi destul de schimbatoare in urmatoarele doua saptamani, iar temperaturile vor ajunge pana la 26 de grade cu doua zile inainte de Paste. Va urma o noua racire, insa temperaturile maxime se vor incadra, in toata tara, intre 19 si 22 de grade, potrivit meteorologilor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 aprilie. Ploile vor cuprinde toate regiunile

Cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor, mai accentuate in jumatatea de est a tarii, unde vor fi ploi si sub forma de aversa, pe arii extinse in cursul zilei si in restrangere.

Temperaturile vor creste pana la 23 de grade Celsius, in urmatoarele trei zile, dar vor persista si ploile temporare

Gradele vor urca treptat in termometre in urmatoarele trei zile, dar nu scapam nici de ploi. in primele zile ale saptamanii vitoare, vremea va fi instabila, astfel ca vor fi intervale in care temporar va ploua. Maximele vor ajunge pana la 23 de grade, transmite ANM, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )