Libnet.ro
UNICEF

14:30

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 aprilie. Ploile vor cuprinde toate regiunile

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 aprilie. Ploile vor cuprinde toate regiunile

Cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor, mai accentuate in jumatatea de est a tarii, unde vor fi ploi si sub forma de aversa, pe arii extinse in cursul zilei si in restrangere. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 aprilie. Meteorologii sunt pesimisti in privinta temperaturilor

Miercuri, 17 aprilie, cerul va avea innorari si temporar va ploua, pe arii extinse in jumatatea de est a tarii si local in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 aprilie.Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Joi, 18 aprilie, in regiunile sudice, estice si partial in cele centrale, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua, mai ales in cursul zilei. in restul teritoriului, cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Florii si Paste

Gabriela Bancila, sefa Centrului National de Prognoze Meteorologice, a dezvaluit la interviurile DC News cum va fi vremea de Florii si de Paste. in ziua de Florii cerul va fi inorat in partea de nord a.

VREMEA va fi inchisa si temporar va ploua. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Regimul termic va ramane unul rece pana spre sfarsitul acestei saptamani in majoritatea regiunilor, iar ulterior mercurul din termometre va atinge 23-24 de grade Celsius pe timpul zilelor.

Vremea in week-end. ANM a schimbat prognoza meteo

Administratia Nationala de Meteorologie a schimbat prognoza meteo pentru week-end. Din pacate, de Florii vremea va fi instabila si ploile isi vor face simtita prezenta mai ales in jumatatea de nord a tarii. Temperaturile vor fi mai scazute decat sunt in mod normal in aceasta perioada a anului. Vremea este mai racoroasa in aceasta perioada [] .

HOROSCOP 19 aprilie cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii au parte de dezamagiri. Capricornii iau decizii legate de munca si dragoste

HOROSCOP 19 aprilie Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 19 aprilie. Azi vom avea probleme administrative dar si probleme cu partenerul de viata. Trebuie sa avem.

HOROSCOP 19 APRILIE. Zodia careia i se satisfac toate dorintele!

Horoscop 19 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 19 aprilie Berbec Daca doriti sa aveti succes, este de preferat sa fiti mai perseverent si sa investiti mai multa energie.

HOROSCOP 19 APRILIE. Zodia care are noroc la bani! Un sentiment unic de prosperitate ii va coplesi pe acesti nativi!

Horoscop 19 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Vine azi o veste atat de buna, ca te stimuleaza sa pui imediat in practica ceea ce tocmai ai aflat. E un start in.

HOROSCOP 19 aprilie 2019. Luna plina in Balanta. Gemenii sunt romantici, Berbecii au surprize emotionale

Iata horoscopul zilei de VINERI 19 APRILIE 2019: Este destul de rar ca doua Luni pline consecutive sa fie in aceeasi zodie, asa cum avem Luna plina in Balanta din 19 aprilie 2019 asa cum a fost si cea din.

CALENDAR ORTODOX 19 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Cuvios Ioan a fost monah in Lavra Veche a lui Hariton cel Mare din Palestina, numita si Pesterile cele Vechi. In acest loc s-a daruit deplin tuturor nevointelor, petrecand in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )